BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Viikkotarjous: Mishimoto alumiinijäähdyttimet -10 %

2016-08-26 13:49:29 by


Jatketaan taas Mishimoto linjalla, ja nakataan uuteen viikkotarjoukseen Mishimoto jäähdyttimet!



Bolt-on jäähdytystehoa parhaimmillaan! Mishimoton jäähdyttimet sopivat suoraan alkuperäisiin kiinnikkeisiin ja ne toimitetaan myös korkeapainekorkin kera. Jäähdyttimet ovat aavistuksen alkuperäistä paksumpia, joten syvyyssuunnassa voi joutua ahtaisiin paikkoihin tekemään vähän tilaa ns. "tuulenohjaimiin" tai letkuvetoihin. Ei mitään kauhean radiaalia kuitenkaan.

Mishimoton jäähyt ovat laadultaan erinomaisia ja hinnaltaan fiksuja. Tehokkaan kennon lisäksi jäähyt ovat myös alkuperäistä paksumpia, ja osaa malleista on tarjolla myös erikoispaksuna (X-merkitty tuotekoodissa) versiona.

»» Race: Mishimoto jäähdyttimet



Muuta tämän viikon asiaa



Stri mittareita on ihan kivasti hyllyssä, ja me ei vaan myydä niitä nopean kaupan -periaatteella vaan tarjotaan myös kaikki anturit ja varaosat jos niitä joskus tarvitsee.

»» Race: Stri mittarit





Lukkoperäpuolella ollaan paneuduttu myös korjaussarjoihin.

»» Race: Lukkoperät ja huoltosarjat


Viikonloppuja! Race.Fi / Ari

Tiesitkö: Kaksi nokka-akselia per kansi on maksimi nokkamäärä perinteisissä sarjatuotantomoottoreissa, mutta MotoCzysz yritys valmisti taannoin kisakäyttöön Tri-Cam kannen jossa imukanavat ja -nokka ovat kannen keskellä, ja pakokanavat kummallakin puolella kantta. Kyseinen moottorihan oli asennettu pitkittäin moottoripyörään.