BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Toimitusehdot

Myyjänä toimii BC Motors Oy
Osoite: Kisällintie 4, 04500 Kellokoski
Puh 020 790 2 790
Email info@race.fi

Tilaaminen edellyttää 18 vuoden ikää tai vanhemman suostumusta tilaamiseen.


Asiakasrekisteri

BC Motors Oy pitää yllä asiakasrekisteriä johon tallennetaan asiakkaan nimi sekä osoite- ja yhteystiedot. Asiakasrekisterin takoitus on tuotteiden toimittamisen mahdollistaminen, eikä sen sisältöä luovuteta kolmansille osapuolille ellei Suomen laki tätä edellytä esimerkiksi rikostutkinnan takia.

BC Motors Oy voi lähettää uutiskirjeen asiakkaan sähköpostiin. Uutiskirjeen lähettämisen voi estää mainitsemalla siitä tilauksen lisätiedoissa tai peruuttamalla kirjeen tilauksen kirjeessä olevan linkin kautta.


Palautusoikeus

Käyttämättömillä alkuperäisessä pakkauksessa olevilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus joka lasketaan tavaran vastaanottamisesta. Käyttöönotetuilla, tai muutoin myyntikunnottomilla tuotteilla (esimerkiksi avattu laakeripaketti) ei ole palautusoikeutta. Palautusoikeus ei koske poisto merkittyjä tuotteita tai tilaustuotteita.

Palautusrahti ja -kulut
BC Motors Oy maksaa palautusrahdin jos palautus johtuu virheellisestä toimituksesta tai tuotteesta. Asiakas maksaa palautusrahdin ja -kulut jos palautus johtuu asiakkaan tilauvirheestä tai vääristä tiedoista.

Palautusohje
Tuotteet voi palauttaa joko perille, Postilla tai Matkahuollolla. Palautuksista on aina sovittava etukäteen asiakaspalvelumme kanssa. Liitä palautukseen aina oma nimesi, vikaseloste ja tilinumerosi jos olet maksanut tuotteen.

Palautusosoite
BC Motors Oy
Kisällintie 4, 04500 Kellokoski
puh 020 790 2 790

Tuotteen hinnan palauttaminen
Jos tuote on maksettu, palautamme hinnan tilillenne. Emme lunasta posti- tai bussiennakkopalautuksia. Palautukset käsitellään vähintään kerran viikossa.


Toimitusaika ja toimituskulut

Tuotteiden toimitusaika on kerrottu jokaisen tuotteen yhteydessä. Jos saatavudessa on meistä riippumattomia ongelmia kuten tuotteen loppuminen toimittajan varastosta, ilmoitamme tästä Sinulle. Toimitusajat on ilmoitettu tavanomaisella tilauksella valmistajan tai toimittajan varastosta. Mikäli tuote on toimittajalta loppu, ilmoitamme Sinulle poikkeuksesta.

Normaalituotteiden toimituskulut näkyvät ostoskorisivulla. Verkkokaupan toimituskulut eivät koske lava- tai konttirahtia tai muuta erikoiskäsittelyä vaativia tuotteita kuten sisustat, moottorit tai puskurit. Asiakaspalvelumme on aina yhteydessä jos kyseessä on lavarahdin tai erikoiskäsittelyn vaativa tuote.


Tilauksen hyväksyminen

Mikäli verkkokaupassamme on teknisen tai ylläpitäjän inhimillisen virheen takia tuote jota ei voida toimittaa tai hinnoitteluvirhe, ilmoitamme tästä Sinulle heti. Tälläisessä tapauksessa voidaan tilalle löytää vaihtoehtoinen tuote.


Peruutukset

Tilauksen peruuttamisesta tulee ilmoittaa meille joko sähköpostitse osoitteeseen info@race.fi tai puhelimella 020 790 2 790.

Ilmoita peruutuksesta mahdollisimman nopeasti jotta pakettien turhalta lähettämiseltä ja palauttamiselta vältytään. Peruutusoikeus ei koske jo matkalla olevia tilaustuotteita, tilauksesta valmistettavia tai erityisten vaatimusten mukaan tilattuja tuotteita (esim. D2 ja Eibach).


Takuu

Tuotteen takuu on tuotteen valmistajan takuu.
Takuu ei kata kilpakäyttöä, käyttötarkoituksen vastaista käyttöä tai asennusvirheistä johtuvia ongelmia. Lisätietoja saat myynnistämme.


Asennusohjeet

Tuotevalikoimamme vaihtelee jatkuvasti, eivätkä kaikki tuotteet sisällä erillistä asennusohjetta. Jos olet epävarma asennuksesta ja asennat tuotteet itse, ole yhteydessä myyntiimme josta saat tarvittavat ohjeet asennukseen.


Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830


Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


Vaihtolaitteet

Vanha osa tulee toimittaa meille kahden viikon kuluessa uuden osan toimituksesta nesteet tyhjennettynä, puhdistettuna, uuden osan pakkauksessa. Osan voi tuoda itse tai lähettää myymäläämme rahti maksettuna. Jos rahti ei ole maksettu, se vähennetään palautuvasta panttisummasta. Lähetykseen tulee liittää myös tilinumero vaihtolaitepantin palautusta varten. Pantti palautuu 14 vuorokauden sisällä vanhan osan vastaanottamisesta. Myymälään palautuvista tuotteista pantti maksatetaan samana arkipäivänä tilille.