Maksu- ja toimitustavat


Toimitustavat


Paketit kotimaassa
 • Matkahuolto, bussipaketti 6,90 € ~1pv toimitusaika.
 • Posti, postipaketti 16: 6,90 € ~2 päivän toimitusaika.
 • DB Schenker, noutopistepaketti: 5,90 € ~2 päivän toimitusaika.
 • Ylläolevilla yli 200 € tilaukset toimituskuluitta.
 • Posti, jakopaketti 14: 9,90 € ~2 päivän toimitusaika.


 • Posti-, noutopiste-, ja bussipaketti ovat seurattavia lähetyksiä jotka toimitetaan lähimpään noutopisteeseen. Posti ilmoittaa kirjeitse tai tekstiviestillä, matkahuolto tekstiviestillä. Postin jakopaketti jaetaan seuraavaan päivään klo 14 mennessä perille.


  Paytrail

  Maksutavat


  Maksutapoina käyvät kaikki yleisimmät verkkopankit, luottokortit, osamaksu, ennakkolasku ennen tilauksen toimitusta sekä noudettaessa käteinen sekä yleisimmät maksukortit.
  Ulkomaihin lähteville paketeille maksutapoina käyvät PayPal ja tilisiirto. PayPal tilaukset lähetetään vain PayPal tiliisi liitettyyn osoitteeseen.

  Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.


  Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %. Myynti kaikille Suomalaisille asiakkaille, ja eurooppalaisille yksityisasiakkaille on arvonlisäverollista. Myynti Eurooppalaisille yrityksille, ja kaikille EU-alueen ulkopuolisille tahoille on verotonta. EU:n ulkopuoliset asiakkaat vastaavat itse mahdollisista oman maansa tulli- ja arvonlisäverokustannuksista.  Lasku ja osamaksu myymälässä  Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
  Jousto: 14 pv maksuaikaa, 4.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
  Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
  Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

  Mash:
  Mash on nopea ja luotettava maksuratkaisu joustavaan maksamiseen myymälässä. Mashia voivat käyttää kaikki Mashin luotonantokriteerit täyttävät 20-70-vuotiaat asiakkaat.
 • Ostaminen onnistuu parilla painalluksella, ja saat aina 14pv korotonta maksuaikaa.
 • Ostohetkellä ei tarvitse valita laskun ja osamaksun välillä, voit päättä sen myöhemmin.
 • 10-3000 € ostosrahaa, helppo muuttaa osamaksuksi tarvittaessa. Lasku toimitetaan kotiosoitteeseen.

 • Mash-laskulla ostaminen ei vaadi ennakkorekisteröitymistä, liittymistä, sovelluksen lataamista tai muitakaan toimenpiteitä. Myymälässä ostamiseen riittää henkilöllisyystodistus. Voit muuttaa Mash-laskun halutessasi osamaksuksi. Kun saat ostoksistasi laskun kotiin, näet siitä heti, mitkä eri osamaksuvaihtoehdot ovat valittavissasi. Maksa sitten koko laskun sijaan vain valitsemasi osamaksun ensimmäinen erä. Tällöin lasku muuttuu automaattisesti osamaksuksi.

  Katso millä summalla voit tehdä ostoksia
  Voit ennen ostoksien tekoa tarkastaa oman Mash-ostosrahasi määrän ilmaisella tekstiviestillä. Lähetä K HENKILÖTUNNUS POSTINUMERO numeroon 16209. Paluuviesti kertoo välittömästi käytettävissäsi olevan summan.

  Tarkasta rajasi vaikka heti. Se on ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään.

  Näin teet ostoksia myymälässä:

  1. Valitse 10-3000 € arvosta ostoksia. Kerro kassalla maksavasi Mashilla.
  2. Näppäile henkilötunnuksesi maksupäätteeseen ja näytä henkilöllisyystodistuksesi.
  3. Saat laskun kotiin ja 14 vrk korotonta maksuaikaa. Saat myös ohjeet laskun muuttamisesta osamaksuksi

  LUOTONANTAJA
  Nimi: Mash Finance Oyj
  Kotipaikka: Helsinki
  Y-Tunnus: 2159120-­9
  Asiakaspalvelu: asiakaspalvelu@mash.com ja asiakaspalvelu@euroloan.fi
  Internetosoite: www.mash.com/fi ja www.euroloan.fi

  Mash Finance Oyj toimii Suomessa Aluehallintoviraston valvonnan alla. Mash Finance Oyj käyttää markkinoinnissaan ja palveluissaan nimeä Mash ja Euroloan. Näissä ehdoissa Mash ja Euroloan rinnastetaan myöhemmin Mash Finance Oyj:hin.
  Lasku- ja osamaksumaksupalvelut max. 5000 €


  Rajat
  Jousto:
 • Laskulla: max. 1000 €
 • Osamaksulla: max. 5000 €

 • Collector:
 • Luottoa voidaan myöntää 5000 € asti.
 • Ostohetkellä ei tarvitse valita laskun ja osamaksun välillä, voit maksaa kuten haluat.

 • Collector:
  Laskutus- ja osamaksupalvelun toteuttaa Collector.

  Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collectorin kanssa, joka on Collector Credit AB:n laskupalvelu. Maksutapa mahdollinen enimmillään 5000€ ostoissa.

  Kun valitsette maksutavaksi Collector Lasku/Osamaksun, niin tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin.

  Lasku erääntyy tilausta seuraavan kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta Teillä voi olla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

  Kun valitsette laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 18 vuotta tilauksen yhteydessä.

  Laskun saadessanne voitte valita 24 kuukauden osamaksun maksamalla vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 1,6% kuukaudessa, mikä vastaa 19,20% nimellistä vuosikorkoa. Osamaksulla maksettaessa veloitetaan lisäksi tilinhoitomaksu 2,95 euroa kuukaudessa.

  Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6% kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

  Saatte täydelliset ehdot Collector Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

  Tarkemman palvelukuvauksen löydät commerce.collector.se/fi/YKSITYISILLE-/Maksa-laskulla/.
  Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf.
  Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf.

  Joustoraha -laskulla ja -osamaksulla:
  Joustoraha on kotimainen palvelu, jolla rahoitat ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Joustoraha palvelu on tarkoitettu 20-75 vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustorahaa laskulla voi saada 20-1000 euron ostoksiin. Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin. Hakiessasi Joustorahaa tunnistaudut ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täytät lomakkeelle tietosi. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä saat heti. Tämän jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty.

  Kun maksat joustorahalla ja valitset maksutavaksi laskun, saat aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta Ainoa kulu on laskutusmaksu 4,90€. Joustorahalla voit maksaa myös erissä 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 4,90€ /lasku lisäksi Joustoraha perii avoinna olevasta lainasummasta 29% vuotuista korkoa (kuukausikorko 2,42%).

  Joustorahalla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustorahasta osoitteessa www.joustoraha.fi

  Rajat
  Jousto:
 • Laskulla: max. 1000 €
 • Osamaksulla: max. 5000 €

 • Collector:
 • Luottoa voidaan myöntää 5000 € asti.
 • Ostohetkellä ei tarvitse valita laskun ja osamaksun välillä, voit maksaa kuten haluat. • Paytrail