BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Maksu- ja toimitustavat


Toimitustavat


Paketit kotimaassa
 • Posti, postipaketti 16: ~1 päivän toimitusaika.
 • Posti, minipaketti: ~1 päivän toimitusaika, jaetaan kotiin.
 • Yli 200 € tilaukset toimituskuluitta Postin kuljetuksin.
 • Posti, jakopaketti 14: ~1 päivän toimitusaika, jaetaan kotiin.

 • Posti-, noutopiste-, ja bussipaketti ovat seurattavia lähetyksiä jotka toimitetaan lähimpään noutopisteeseen. Posti ilmoittaa kirjeitse tai tekstiviestillä, matkahuolto tekstiviestillä. Postin jakopaketti jaetaan seuraavaan päivään klo 14 mennessä perille.

  Paytrail

  Maksutavat


  Maksutapoina käyvät kaikki yleisimmät verkkopankit, luottokortit, osamaksu, ennakkolasku ennen tilauksen toimitusta sekä noudettaessa käteinen sekä yleisimmät maksukortit.
  Ulkomaihin lähteville paketeille maksutapoina käyvät PayPal ja tilisiirto. PayPal tilaukset lähetetään vain PayPal tiliisi liitettyyn osoitteeseen.

  Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.


  Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %. Myynti kaikille Suomalaisille asiakkaille, ja eurooppalaisille yksityisasiakkaille on arvonlisäverollista. Myynti Eurooppalaisille yrityksille, ja kaikille EU-alueen ulkopuolisille tahoille on verotonta. EU:n ulkopuoliset asiakkaat vastaavat itse mahdollisista oman maansa tulli- ja arvonlisäverokustannuksista.  >

  Lasku ja osamaksu myymälässä  Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
  Jousto: 14 pv maksuaikaa, 4.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
  Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
  Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

  Collector:
 • Luottoa voidaan myöntää 5000 € asti.
 • Ostohetkellä ei tarvitse valita laskun ja osamaksun välillä, voit maksaa kuten haluat.

 • Collector:
  Laskutus- ja osamaksupalvelun toteuttaa Collector.

  Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collectorin kanssa, joka on Collector Credit AB:n laskupalvelu. Maksutapa mahdollinen enimmillään 5000€ ostoissa.

  Kun valitsette maksutavaksi Collector Lasku/Osamaksun, niin tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin.

  Lasku erääntyy tilausta seuraavan kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta Teillä voi olla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

  Kun valitsette laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 18 vuotta tilauksen yhteydessä.

  Laskun saadessanne voitte valita 24 kuukauden osamaksun maksamalla vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 1,6% kuukaudessa, mikä vastaa 19,20% nimellistä vuosikorkoa. Osamaksulla maksettaessa veloitetaan lisäksi tilinhoitomaksu 2,95 euroa kuukaudessa.

  Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6% kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

  Saatte täydelliset ehdot Collector Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

  Tarkemman palvelukuvauksen löydät commerce.collector.se/fi/YKSITYISILLE-/Maksa-laskulla/.
  Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf.
  Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf.

  Joustoraha -laskulla ja -osamaksulla:
  Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

  Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa.

  Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.
  Joustolla ostaminen on turvallista.

  Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen.

  Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

  Lue lisää Joustosta osoitteessa Jousto.com

  Collector:
 • Luottoa voidaan myöntää 5000 € asti.
 • Ostohetkellä ei tarvitse valita laskun ja osamaksun välillä, voit maksaa kuten haluat. • Paytrail