BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Usein kysytyt kysymykset

K: Kuinka paljon toimitus maksaa ja voinko noutaa tuotteet?

V: Toimituskulut ovat ilmaiset yli 200 € tilauksille. Alle 200 € tilauksille alk. 5.90 €.
Tuotteet voi noutaa myymälästämme Kellokoskelta aukioloaikojemme puitteissa.


K: Voiko tuotteita ostaa osamaksulla?

V: Kyllä. 30 - 5000 € arvoisen ostoksen voi ostaa verkkokaupastamme myös osamaksulla tai luottokorteilla. Lisätietoja Maksu- ja toimitustavat -sivulta.


K: Onko osamaksu mahdollinen tuotteille joita ei löydy verkkokaupasta?

V: On. Verkkokaupassamme on 1 € hintainen tuote jota voit ostaa haluamasi määrän ja hakea sille osamaksua. Sillä voit maksaa myös tuotteet joita ei ole verkkokaupassa. Tuote löytyy tuosta: Osamaksu ja lahjakortit


K: Saako merkin X tuotteita kauttanne?

V: Hyvin mahdollista. Toimittajaverkostomme on laaja, ja on hyvin todennäköistä että kyseistä tuotetta tai vastaavaa on saatavilla. Verkkokauppaan listataan sellaisten toimittajien osat joita menee ja kysytään paljon. Otahan yhteys myyntiimme!
Listan verkkokaupan tuotemerkeistä löydät tuosta: Edustamamme tuotemerkit.


K: Voinko maksaa luotto- tai pankkikortilla?

V: Kyllä. Myymälässä ja verkkokaupassa voit maksaa yleisimmillä luotto- ja pankkikorteilla, mukaanlukien Visa Electronilla.


K: Mikä on tuotteen toimitusaika, ja onko sitä varastossa?

V: Tuotteiden keskimääräinen toimitusaika on ilmoitettu jokaisen tuotteen tuotesivulla. Varastomme on noin 150m2 varastohalli, jossa varastoimme suosituimmat tuotteet. Erikoisemmat osat ovat yleensä tilaustuotteita niiden lähinnä satunnaisen myynnin takia.
Vastaamme mielellämme myös toimitsuasaikakysymyksiin sähköpostilla tai puhelimitse!


K: Miten tilausprosessi etenee?

V: Jokainen tilaus käsitellään aukioloaikojemme puitteissa. Saat aina kuittauksen itse tilaukseen saatavuuksineen. Tilauksen lähtiessä saat aina lähetysilmoituksen sähköpostiin. Posti tai Matkahuolto ilmoittaa paketin saapumisesta.


K: Kuinka kauan Postin ja Matkahuollon toimitus kestää?

V: Matkahuolto tulee määräpaikasta riippuen seuraavaksi tai sitä seuraavaksi päiväksi.
Postilla paketti on noudettavissa 1 - 3 päivän kuluttua postin toimipisteestä.
Matkahuolto ilmoittaa paketin saapumisesta tekstiviestillä, ja posti joko saapumisilmoituksella postilaatikkoon tai tekstiviestillä.


K: Pitääkö tilisiirto maksaa ennen tuotteen toimitusta?

V: Kyllä. Tilisiirto tulee maksaa ennen tuotteen toimitusta.
Tilimme on Osuuspankissa jossa suoritus näkyy heti. Muista pankeista suoritus näkyy pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä.
Jälkikäteen laskutus on mahdollista hakea PayTrailin kautta kuten osamaksukin.


K: Miten toimin jos osa on väärä tai rikki?

V: Ole aina yhteydessä asiakaspalveluumme viipymättä. Asiakaspalvelu on Sinua varten ja se auttaa mielellään myös ostotapahtuman jälkeen. Näin oikea osa saadaan nopeasti. Tarkemmat ohjeet löydät Toimitusehdoistamme.


K: Kuinka voin antaa risuja / ruusuja?

V: Sähköpostilla info@race.fi, puhelimitse, yhteydenottolomakkeella tai vaikka kirjeitse.
Tapa on vapaa, ja palautteen voit antaa yhteydenottolomakkeella myös anonyymisti. Pääasia on että annat palautetta, sillä se on aina enemmän kuin tervetullutta!
Yhteystietomme ja yhdeydenottolomake.


K: Tahtoisin järjestää kimppatilauksen / Ostaisin poikkeuksellisen määrän tuotteita

V: Annamme mieluusti tarjouksen ja tuen kimppatilauksille ja isoille tuote-erille. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme niin asia järjestyy varmasti.
Yhteystietomme.


K: Tahtoisin tilata tai perua uutiskirjeen tilauksen.

V: Race.Fi uutiskirjeissä on aina linkki jonka kautta uutiskirjeen tilauksen peruminen todella tapahtuu. Jos tahdot tilata uutiskirjeen uudestaan ole yhteydessä asiakaspalveluumme.


K: Mihin tarvitsette autoni rekisteritunnusta ja miksi se on hyvä mainita tilauksen yhteydessä?

V: Rekisteritunnuksella saamme helposti esiin auton valmistenumeron ja tärkeimmät tekniset tiedot. Nämä tiedot ovat myynnillemme tärkeitä myös verkkokauppatilauksissa sillä varmistamme vähänkin epäillessämme tuotteen sopivuuden.
Tunnuksella ei saada tietoon vetotapaa, vaihteistoa eikä akselimassoja, joten ne on hyvä mainita erikseen etenkin alustan osia tilatessa.
Mahdollinen rekisteritunnus säilytetään osana asiakasrekisteriämme varovaisuutta käyttäen. Lisätiedot: Rekisteriseloste.