BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Uusia Japan Racing, Concaver ja Rota vanteita, sekä ripaus automaatiota

2021-12-14 10:25:24 by
Valikoimaan päivittyi valtaisa määrä uusia vanteita, kun kahden keskusvarastotukkurin malliston tuoterajapinnat automatisoitiin. Saatavuudet, hinnat ja mallit päivittyvät käytännössä reaaliajassa, ja Japan Racing vanteille näkyy kaupassa myös suoraan saapumispäivä, mikäli mallia ei keskusvarastolla ole. Japan Racing mallisto menee mallissa JR42 ja Rotalta malleja on yli 60!

Uusia vannemalleja

Kuten otsikossa luvattiin, verkkokauppaan päivittyi valtaisa määrä uusia vannemalleja ja -merkkejä. Tässä ovat (aakkosjärjestyksessä) viikonvaihteessa automatisoidut merkit. Linkit vievät suoraan vannevalitsimeen kyseisen merkin vannelistaukseen.
  • 356 Wheels vanteet
  • 6-Performance vanteet
  • Alpha Offroad vanteet
  • Autostar vanteet
  • Concaver vanteet
  • Japan Racing vanteet
  • Linea Corse vanteet
  • Rota vanteet

  • Muun muassa näiden vannemerkkien mallisto, hinnat, tuotetiedot, sekä ennen kaikkea saatavuudet ja ominaisuudet päivittyvät automaattisesti. Concaver ja Japan Racing vanteissa on useimmissa mainittu tarkka saapumispäivä, jos malli on keskusvarastolta loppu. Päivä voi käytännössä vaihdella konttirahdin takia kaksi viikkoa suuntaan tai toiseen, mutta silläkin on valtaisa merkitys, onko kontti tulossa helmikuulle vai toukokuulle. Tätä tietoa olemme pyytäneet myös muilta toimittajilta, jotta saatavuudet olisivat mahdollisimman läpinäkyviä ja paikkansa pitäviä. Tuotteille, joiden toimitusaika on 3-5 arkipäivää, saatavuus on aidosti ja ajantasaisesti keskusvarastolta, josta tuotteet tulevat kuriirikyydillä perille muutamassa päivässä.

    Vanteita kannattaa tilata ja varata jo nyt

    Monia vanteita on tällä hetkellä varsin hyvin saatavilla joko suoraan keskusvarastolta, tai matkalla. Keväällä saatavuudet vaihtelevat joskus nopeastikin ja toimitukset saattavat pahimmillaan jopa ruuhkautua. Nopeimmat niinsanotusti syövät hitaat. Vanteet toimitetaan aina tilausjärjestyksessä, joten esimerkiksi helmikuulle saapuvasta erästä, vaikkapa huippusuosittua Japan Racing JR3 -mallia, voi olla viisasta tilata juuri mieleinen väri ja vanne jo hyvissä ajoin, ja siten varata omat vanteet saapuvasta erästä ennen muita.

    Asennuksiakin on tarjolla keväämmällä

    Koska halvalla saimme, vilkkaan pikatien varresta, ostimme Pornaisista, noin 500 metrin päästä nykyisestä sijainnistamme huoltoaseman. Paikka on nimetty Race Pointiksi, ja avataan alkuvuodesta. Racen toiminta siirtyy Pointin tiloihin, jolloin voimme jatkossa tarjota joustavammat noutoajat, sekä aloittaa myös paljon kysytyn oman asennustoiminnan. Tekeminen painottuu laatuun, eikä halvimmalla öljynvaihtohinnalla kilpailuun. Keväällä siis on mahdollista saada vanteet myös joko toimitettuna valmiiksi renkaineen tasapainotettuna, tai asennettuna suoraan alle.

    Teknistä taustaa niille joita asia kiinnostaa

    Racen järjestelmässä on tätä kirjoittaessa listattuna 120770 tuotenimikettä, ja moninkertainen määrä tuotteita joita ei ole kannattanut vielä listata, on saatavana myynnin kautta. Tuotemäärän hallitseminen on valtaisa tarkkuutta vaativa ja aikaa vievä urakka. Asiaa helpottaa automaatio ja rajapinnat. Olemme syksyn aikana kehittäneet ohjelmistoamme ja rajapintatekniikkaa, jonka tuloksena 25 % tuotenimikkeistä päivittyy tällä hetkellä rajapinnan kautta.

    Rajapinnalla voidaan päivittää tuotteiden hintoja ja saatavuuksia, tuotetietoja, lisätä uusia malleja, ja poistaa sellaisia joita ei enää valmisteta. Mikä parasta, kun rajapinnan tekemiseen on kerran investoitu aikaa, hoitaa rajapinta päivitykset yöaikaan täysin automaattisesti.

    Tuotetietojen kuten saatavuuksien ja arvioitujen saapumispäivien paikkansa pitävyys ja ajantasaisuus on kauppaa tehdessä yksi tärkeimmistä asioista. Keväällä sesongin ollessa kuumimmillaan, tärkeys korostuu entisestään kun tuotteilla on usein myös kiire. Vastaavasti keskellä sesonkia kaikki aika menee myynnin parissa, jolloin aikaa tuotetietojen päivittämiselle käsin edes lista-ajoina ei käytännössä jää lainkaan aikaa. Automaation avulla tuotetiedot pysyvät ajan tasalla keskellä kiireisintäkin sesonkia - silloin kun jonkin tietyn vannemallin saatavuus voi vaihtua hyvinkin nopeasti, ja kun tuote tarvitaan seuraavalle viikolle.

    Tavoitteemme on nostaa automaatioastetta kattamaan noin 50 % tuotteistamme, ja kohdistaa se etenkin tärkeimpiin tuoteryhmiin alustaan, jarruihin, vanteisiin ja voimansiirtoon.