Vauhtipyörätarjontaa

by
Kevyet vauhtipyörät
Valikoimistamme löytyy myös kevyempiä vauhtipyöriä. Päämerkkinä Clutch Masters, mutta toki merkit kuten Cusco, Fidanza yms. ovat myös saatavilla.
Kun voimalinjalta vähennetään painoa, käytetään moottorin tuottamasta tehosta vastaavasti enemmän auton liikuttamiseen voimalinjan pyörittämisen sijasta. Kevyt vauhtipyörä parantaa myös moottorin kierrosherkkyyttä.

Kaksoismassavauhtipyörät
Uudemmissa autoissa alkaa esiintymään ns. kaksoismassa vauhtipyöriä. Niissä vauhtipyörä on kaksiosainen ja nämä osat on jousitetun kytkinlevyn tapaan jousitettu toisiinsa nähden.
Kaksoismassa voi iän myötä alkaa pitämään mökään kun jouset väsyvät, tai jos auton vääntö kasvaa muiden viritysten myötä. Useissa tapauksissa ongelmaan löytyy apu kevyemmästä vauhtipyörästä joka on poikkeuksetta yhtä puuta.

Muutama Fidanzan vauhtipyörä ja kytkin poistossa
Vaikka Fidanzan tuotteita ja varaosia on vielä tarvittaessa saatavilla esimerkiksi Keystonen kautta, emme varastoi aikaisemmin maahantuomaamme merkkiä aikaisempien tehtaan toimitusvaikeuksien takia. Fidanzan satseja on muutamia laatikoita vielä poistossa: Fidanza