Kilpavarusteet

by


Kilpavarusteet

Meiltä löytyy laajavalikoima kilpavarusteita jokaiseen käyttöön penkeistä ratteihin!Sparcon penkit
Sparcolta löytyy kattava valikoima erilaisia penkkejä ja esimerkiksi Sprint V mallia suoraan hyllystä.
Penkit ovat täysin FIA-hyväksyttyjä ja kestäviä putkirunkoisia.
»» Race: Sparco penkit

Penkin kiskot ja kiinnikkeet
Kiskoja ja kiinnikkeitä löytyy Sparcon ja Sabeltin valmistamana, useimmat suoraan hyllystä. Kiskoilla ja kiinnikkeillä saat penkit istumaan ja säätymään helposti, ilman sen suurempia virityksiä. Kiskot sekä kiinnikkeet ovat universaaleita ja voidaan soveltaa lähes kaikkiin autoihin.
»» Race: Kiskot ja kiinnikkeet

Ratit
Ratteja löytyy muun muassa Luisilta ja valikoimaa Luisilta löytyy paljon. Ratit saa helposti kiinni autoon kuin autoon ratin adapterien avulla. Myös materiaali vaihtoehtoja on laajasti nahkaisesta puurattiin.
»» Race: Ratit

Pikairroituskeskiöt
Suhteellisen tuore tulokas meidän tuotevalikoimaan. Kyseessähän on fiksut pikairroituskeskiöt jolla ratti irtoaa pikalukolla näppärästi kun tarve vaatii. Keskiö on vahvaa metalliseosta, mutta kuitenkin kevyt. Keskiö on 6x70 ja 6x74 tuplajaolla, jolloin se sopii tosi moneen rattiin, muun muassa Luiseihin.
»» Race: Pikairroituskeskiöt

Adapterit
Myös uutena tulokkaana laadukkaat Luisin keskiöt rattien kaveriksi. Adaptereitä löytyy paljon erimalleihin, esimerkiksi Volvoon ja Nissaniin näitä menee usein.
»» Race: Ratin adapterit

Turvavyöt
Meiltä löytyy myös turvavöitä ja merkkinä luotettava Schroth.
Vyöt ovat käytännössä universaalit ja sopivat täten melkein kaikkeen kisailuun. Suosituimmat mallit ovat tällä hetkellä Autocontrol 2 ja 3, niitä saadaan sen vuoksi ripeällä toimitusajalla.
»» Race: Turvavyöt