Viikkotarjous: Quaife lukko + öljyt kaupan päälle

by


Harrasteautomiitin fiiliksiä ja seuraava miitti

Tiistaina pidettiin miitti ja porukkaa oli paikalla tosi hyvin Helsingistä ja Lahdesta saakka. Leppoisa ilta meni kaikin puolin mukavasti, ja mikä näin isännän mielestä hienoa, oli kaikki paikat enemmän kuin siistinä miitin jälkeen.Kalustoa oli kaikilta kolmelta valtavirran autovalmistajamantereelta, ja hienoa sellaista olikin. Hovikuvaajamme Jarski otti muutamia kuviakin, sillä oma aika meni aika pitkälti kahvinkeitossa, grillatessa ja sinne tänne säntäilyssä. Kuvia löytyy allaolevan linkin takaa seuraavan tapahtuman sivulta. Kiitos siis kaikille osallistujille ja nähdään toivottavasti vajaan parin viikon päästä!

Seuraavaa iltaa varten askartelemme pari pitkää pöytää, ja keksimme ehkäpä jotain muutakin kivaa illan ratoksi. Seuraava miitti pidetään 14.6 klo 18.30 eteenpäin. Paikka on sama.

»» Harrasteautomiitti 14.6.2016Viikkotarjous: Quaife lukkoihin peräöljyt kaupan päälle

Quaife on tuote joka on jo nyt hinnoiteltu huokeasti, mutta pistetään tammikuusta tuttuun tapaan viikon ajan peräöljyt kaupan päälle Quaifen lukkoperiin.Tarjous voimassa 3. - 10.6.2016. Lukkotilauksessa tulee mainita automalli jolloin valitsemme oikeat Red Line tai Castrol öljyt. Toiveita öljymerkistä saa esittää, mutta Red Line valikoima on tällä hetkellä jo melko rajallinen.

»» Race: Quaife lukkoperät.Muuta tämän viikon asiaaHKS Turbotimereita on nyt saatavilla kaupasta, ja löytyy myös hyllystä.

»» Race: HKS turbotimerit
Poistolistaus käytiin taas läpi ja ajantasaistettiin.

»» Race: Poistolistaus


Mukavaa viikonloppua! Race.Fi / Ari