BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Jäätävää jarrutehoa D2 isojarrusarjoilla

2019-05-09 09:23:00 by
D2 isojarrusarja on kokonaisvaltainen päivitys niin etu kuin taka-akselillekkin! Jarrusetit myydään aina lähtökohtaisesti per akseli, mutta toki jarrukampetta saa irtokamanakin, vaikkapa varaosina. Sarjat on listattu automalleittain, eli asennukseen tulee mukana kaikki tarvittava kannakkeista lähtien.



D2 isojarruilla auto todellakin pysähtyy! Se on erinomainen päivitys niin katu kuin rata-autoon, jarrusarjat ovat tosiaan täysin bolt-on ja ne toimitetaan kaikkine tarvikkeineen mitä asennukseen tarvitaan (esim kannakkeet, pultit, jarruletkut). Sarjoja on kahta eri mallia, Street ja Sport. Suurin ero mallien välillä on satuloiden koko joka on Street mallissa lievästi pienempi sekä satulat ovat varustettu pölysuojilla. Sport sarjoissa satula on hivenen suurempi ja niissä ei ole pölysuojia, sen takia Sport sarjaa suositellaan pääosin vain radalle (Street kadulle & Sport radalle)

Valinnan varaa on myös halkaisijoissa runsaasti, D2 jarrulevyjä löytyy seuraavissa halkasijoissa: 286, 304, 330, 356, 380, 400, 421 ja 444mm. Jarrupalat tulevat paketissa mukana, ja ne ovat D2 omat jotka on suunniteltu juuri kyseiselle sarjalle. Lisäksi satuloihin sopii osa Ferodon tuotannosta, joita meilläkin on yleensä muutama sarja hyllyssä ja/tai saatavilla nopealla toimitusajalla. Useimpiin takajarrusarjoihin on saatavana myös käsijarru vaijeri tai sähkötoimisena, riippuen ihan siitä kumpi autossa vakiona sattuu olemaan. Varaosia sarjoihin saa runsaasti, eli kertakäyttöjarrut eivät ole kyseessä - levyjen ja palojen lisäksi muun muassa jarruletkuja, kannakkeita, korjaussarjoja yms on runsaasti saatavilla.

D2 isojarrusarjat verkkokaupassa:
»» Race: D2 isojarrusarjat

Laskuvaihtoehdot racella:
Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Jousto: 14 pv maksuaikaa, 4.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

Mukavaa torstaita!
-Riku