BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Uutisia 10.9.2010

2010-09-10 12:00:00 by


10.9.2010 uutisia

Quaife ja Whiteline tarjouksessa!
Uusimmat tuontiartikkelimme Quaife ja Whiteline on saatu siihen pisteeseen, että tarjous on kohdallaan. Sekä Quaife että Whiteline myydään jo normaalihinnoilla Englannin hintoja vastaten - Eli Quaifella tehtaan ja Whitelinellä Euroopan jakelijan hinnat, nyt mennään näiden hintojen alle.

Lue lisää Whitelinen tarjouksesta *klik*
Lue lisää Quaife tarjouksesta *klik*

13.9 - 17.9 vajaamiehitys
Allekirjoittanut lähtee ensiviikolla saksaan käymään Automechanikassa Frankfurtissa. Kärryillä pysyminen edellyttää sitä, että katsotaan sen oman laatikon ulkopuolelle. Auki olemme normaalisti ja lähetykset toimivat myös normaalisti. Sähköposteissa tämä saattaa aiheuttaa pienen viiveen joka kurotaan kiinni heti kun palaan sorvin ääreen.

Hallia on remontoitu viimeaikoina kohtuullisen paljon. Ne jotka ovat käyneet paikan päällä tietävät että uusi hallimme kaipaa pientä meikkiä. Viimeviikkoina onkin saatu rempattua rännit sekä räystäät, ja paraikaa tehdään pientä oviremonttiakin. Hommaa toki riittää, mutta koko ajan myös tapahtuu.

Facebookin sivu on kasvattanut lukijamääriään tasaiseen tahtiin. Tällä viikolla sivuutettiin 300 lukijan raja, tavoite on saada kasaan 500 lukijaa jouluun mennessä.
Facebookissa kirjoittelemme tilapäivityksiä ja ajankohtaisia uutisia kuten foorumeillakin, käy siis liittymässä niin tiedät mitä tapahtuu ja milloin tapahtuu.

Kurkkaa sivua tästä *klik*

Hyvää viikonloppua toivottaen
Race Performance Oy, Willem van Schevikhoven