Viikkotarjous: Meguiars - 20 %

by


Harrasteautomiitti 31.5.2016!
Koska tässä lähistöllä ei ihan kauheesti miittejä pidetä, niin päätettiin että pidetäänpä me nyt ainankin muutama ilta että päästään kesästä nauttimaan.Miitti alkaa tiistaina klo 18.30 ja päättyy klo 21 maissa. Jos juttua riittää saa tietty hengailla pidempäänkin. Idea on siinä että firma piffaa kahvit ja pullat, ja lisäksi jos isompi nälkä tulee, voi grilliäkin lämmitellä. Mikään järin kaupallinen tällänen tapahtuma ei ole. Toki myyn jos nyt tarve tulee, mutta kun itsekkin kaipailen miittejä niin sellainen on sitten järjestettävä kun tilatkin kerran on.
Kaavailin että kuhunkin tapahtumaan saataisiin yksi asiantuntija kertomaan jotain tietystä autoihin liittyvästä tekniikanalasta vähän syvällisemmin. Tekniikkasessiot pidetään kuitenkin erillään sisällä, eli ne ei ole mitään pakollista schaibaa. Tähän ekaan koitan saada tälläsen aikaiseksi, mutta koska tää tuli meillekkin vähän kiireellä, en vielä lupaa moista settiä tähän kertaan.
PS: Me asennettiin just popit tohon katokseenkin niin on kivempi istua ulkona.
-Wille

»» Harrasteautomiitti 31.5.2016Meguiars tuotteet viikkotarjouksessa - 20 %!

Sateet putsasivat vähän ilmaa, joten mikäs sen otollisempi aika auton detaljoinnille kun siitepölykään ei ihan päivässä autoa enää peitä.Meguiars autonhoitotuotteet tarjouksessa, suoraan hyllystä!

»» Race: Meguiars autonhoitotuotteet.Muuta tämän viikon asiaaBosch EV14 suuttimia on kytytty paljon, ja nyt niitä sitten saakin =)

»» Race: Bosch EV14 suuttimet saatavilla!
Castrol öljyvalikoimamme laajenee myös vaihteistoöljyjen suuntaan.

»» Race: Castrol valikoimamme laajenee