Uutisia 28.1.2011

by


Uutisia 28.1.2011

*** Säätö- ja asennusohjeita ***
Vaikka valtaosa tuotteistamme on hyvin yksinkertaisia asentaa eivätkä tuotteet sinänsä varsinaisia ohjeita tarvitse, alamme kevään aikana kuitenkin panostamaan myös asennusohjeisiin – onhan sekin tavallaan osa ”palveluamme”, eli sitä mitä rahallasi saat. Teimme tällä viikolla D2 alustasarjoille säätö- ja asennusohjeen josta on helppo tarkistaa eri työvaiheet jotta kokeneenkin asentajan työ helpottuu ja kaikki niksit käytetään.

Asiakaskuntamme on pääosin jo hyvin valistunutta asennusten suhteen, joten pääpaino ohjeissa on sellaisissa kokemukseen ja tietotaitoon perustuvissa ohjeissa joita ei jokainen yksinkertaisesti ole tullut ajatelleeksi – näin tuotteesta saatava hyöty ja sen kestoikä maksimoidaan.

Jotta homma ei mene arvailuksi, voi tähän topicciin, meille sähköpostiin tai privaan pistää ehdotuksia ohjeista, omia hyviä vinkkejä yms. joita toivoisit asennusohjeista löytäväsi. Ohjeet laitetaan todennäköisesti myös nettiin niin että ne ovat saatavilla kaikille ostit osasi sitten meiltä tai et.

*** Vähän erilainen kauppareissu ***
Viime sunnuntai-maanantai välisenä yönä tiloihimme murtauduttiin. Tekijät jäivät lähes verekseltään kiinni hyvien tuntomerkkien perusteella ja asia selvisi noin kuudessa tunnissa. Varsinaista vahinkoa ei oven lisäksi päässyt tapahtumaan koska kadonneet tuotteet ovat nyt poliisin hallussa. Toiminnallemme ei koitunut vakavaa haittaa. Toki uuden ulko-oven asennus pakkasessa oli sekin kokemus, herääminen poliisin soittoon klo 03 yöllä ehkäpä hivenen epämukavaa.Tähän loppuun voin todeta, että meillä saa toki tulla käymään kutsumattakin, mutta toivoisin että käynti ajoittuu aukioloajallemme klo 08-17 arkipäivisin, muina aikoina vierailut maksavat vähän extraa esimerkiksi uuden oven merkeissä.