BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Erinomainen säädettävyys ja mukavuus: H&R alustasarjat

2020-09-17 17:46:28 by
Vaihtoehtona esimerkiksi D2 tai Eibach alustoille meiltä saa myös kattavasti H&R tuotantoa, tässä niistä muutama sananen. Yleisimmät alustasarjat ja jousisarjat saadaan toimitettua muutamassa päivässä, tehdastilattavat noin viikossa.



H&R madallusjousisarjalla parannat ajo-ominaisuuksia reippaasti ja ulkonäkökin paranee madalluksen myötä. Jouset voi asentaa hyväkuntoisten vakioiskunvaimentimien kanssa, mutta parhaimpaan lopputulokseen pääsee uusimalla samalla iskunvaimentimet esimerkiksi Bilstein B8 malliin tai nappaamalla kokonaisen H&R alustasarjan iskareilla varustettuna, eli esimerkiksi H&R Cup-kit. Yleisimmät jousisarjat saadaan toimiteltua muutamassa päivässä, erikoisemmat yleensä reilussa viikossa.

Säädettäväksi alustasarjaksi H&R valmistaa korkeussäädettäviä Twintube ja Monotube coiloversarjoja. Twintube on varustettu ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla iskunvaimentimilla ja se tarjoaa laajan säätöalueen, osassa sarjoissa lisänä on myös vaimennussäätö. Monotube sarjat taas ovat varustettu Twintubesta poiketen upside-down mallisilla iskunvaimentimilla eli ne ovat sarjassa ylösalaisin normaaliin iskunvaimentimeen verrattuna. Koko alustasarjat mahtuvat toimitusajaltaan samaan lokeroon kuin jousisarjatkin, eli yleisimmät muutamassa arkipäivässä ja loput karkeasti noin viikossa.

H&R alustat verkkokaupassa:
»» Race.fi: H&R Cup-kit alustasarjat
»» Race.fi: H&R Twintube coiloverit
»» Race.fi: H&R Monotube coilovert
»» Race.fi: H&R madallusjouset

Laskuvaihtoehdot racella:
Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

Mukavaa päivänjatkoa!
- Riku / Race.Fi