BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Lisävaloilla lisää valoa pimenevään alkutalveen!

2019-11-13 14:58:22 by
Pimeille keleille saa varsin kätevästi lisää valotehoa Cibie LED tai Bosch halogen lisäpitkillä. Tehokkaimmat lisävalomallit tarjoavat jopa puolen kilomerin valokeilan, eli eteensä näkee jopa pimeällä loskakelillä vähintäänkin tarpeeksi.



Cibien valoja on saatavilla irtona ja myös kappaleittain, eli pari vuotta sitten tulleen lakimuutoksen myötä parin päälle voi ostaa vielä yhden kolmanneksi. Cibietä löytyy kolmessa eri kokoluokassa, on 5.6", 7" ja 9" - eli kaikenkokoisiin autoihin saa sopivan kokoista valoa ja kaikissa valoteho on vähintäänkin riittävä. Pienimmät mallit menevät näppärästi esimerkiksi henkilöautoihin sekä isommat suuremmille hyötyautoille kuten pakettiautoille ja rekoille 12v sekä 24v järjestelmille.

Bosch lisävalot taas myydään kappaletavarana, eli niitä voi ostaa aina haluamansa määrän. Halogeenit sopivat hyvin budjettiratkaisuksi ja hieman pienempään lisävalon tarpeeseen esimerkiksi silloin kun valtaosa ajosta tapahtuu taajamissa. Kaikkia lisävaloja saadaan toimitettua poikkeuksetta vain parissa arkipäivässä noudettavaksi myymälään tai lähimpään Postin/MH/Schenker noutopisteeseen (Huom. Postin lakko vaikuttaa toimituksiin, suosittelemme käyttämään muita toimitustapoja).

Lisäpitkät verkkokaupassa:
»» Race.fi: Lisävalot

Laskuvaihtoehdot racella:
Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

Mukavaa keskiviikkoa!
- Riku / Race.fi