OEM termostaatit, Sivu 1

OEM termostaatit, Sivu 1

OEM termostaatit


Toimitusaika ja saatavuus: Ennen klo 15 tilattuna seuraavaksi arkipäiväksi.
Hinnat: Pyydä tarjous myynnistämme.

OEM-valmistajien termostaatti

OEM-valmistaja tarkoittaa valmistajaa joka tekeealkuperäisvaraosia. Nämä varaosat vastaavat tai ylittävät alkuperäisten osien laadun, ja soveltuvat siten jokapäiväiseen ajoon, kestävät sen minkä alkuperäinenkin.

Termostaatti avautuu ja sulkeutuu tarpeen mukaan pitäen moottorin käyntilämpötilan vakiona. Vuodenajasta riippuen termostaatin avauslämpötilaa voi olla tarvetta muuttaa mikäli auto käy liian kuumana kesällä, tai talvella liian kylmänä. Esimerkiksi talvitermostaatti pitää veden lämmön kuumempana, jolloin ohjaamoon saadaan kunnolla lämmintä ilmaa.

Kauttamme saat OEM-termostaatit kaikkiin automalleihin, kysy lisää myynnistämme!

OEM termostaatit alkaen 13.90 €

71tuote(tta)alkaen 13.90 €
OEM termostaatit
Moottorin termostaatti Termostaatti säätelee jäähdytinnesteen lämpötilaa. Termostaatti avautuu mallista riippuen 60 - 90 asteessa, jolloin se päästää jäähdyttimestä viileämpää vettä moottorin jäähdytyskiertoon. Kun lämpötila on laskenut riittävästi, yleensä 5 - 10 astetta, sulkeutuu termostaatti jälleen.Termostaatin vaikutus moottorin lämpötilaan Kylmä termostaatti tarkoittaa alhaista avautumislämpötilaa. Se sopii lämpimille keleille, sillä termostaatin ollessa enemmän auki, jäähdyttää auton jäähdytin myös en
Osta tai lue lisää
Takaisin edellisille sivuille?