BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

D2 isojarrusarjat listattu verkkokauppaan

2016-12-21 17:23:54 by


D2 isojarrusarjat listattu verkkokauppaan

D2 isojarrusarjat on nyt listattu verkkokauppaan hintoineen päivineen. Jarruja löytyy koosta 286mm yli 400mm monsterijarruihin.



Etujarrusarjat
D2 etujarrusarjoihin kuuluu kaksi pääkategoriaa, katu ja sportsarjat. Sarjat sisältävät jarrusatulat, jarrulevyt, jarrupalat, teräspunosjarruletkut ja asennustarvikkeet. Levykokoja löytyy 286 - 444mm koossa ja vastaavasti jarrusatuloita 4,6, Super-8 ja Super-12 mäntäisenä vaihtoehtona. Kaikki levyt ovat kaksiosaisia ja ne voidaan halutessasi tilata myös täysin kelluvalla levyllä jolloin levyt pääsevät lämpölaajenemaan vapaasti.

Katusarjoissa seuraa pölysuojattu satula, kun taas sport sarjoissa käytetään pääsääntöisesti isompaa pölysuojatonta satulaa.
»» Race: D2 isojarrusarjat eteen

Takajarrut
Takajarruja on tarjolla vain pölysuojatulla satulalla. Takajarrusarjat sisältävät jarrusatulat, jarrulevyt, jarrupalat, teräspunosjarruletkut sekä myös kaikki tarvittavat asennusnippelit. Levykokoa löytyy 286mm hurjan kokoiseen 400mm mörköön asti, satulavalikoima 2, 4,6 ja super-8 mallisena.
Myös takajarrusarjat voi tilata joko normaalilla kaksiosaisella levyllä tai kelluvalla levyllä. Käsijarrun saatavuus / toimivuus on ilmoitettu listauksessa, sillä toteutustapojahan on monenlaisia rumpukässäristä elektroniseen seisontajarruun.
»» Race: D2 takaisojarrusarjat

-Riku