BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Viikkotarjous: Quaife Mercedes lukot

2019-06-14 10:45:11 by
Laitetaan tarjoukseen Quaifen Mercedes lukot tästä viikoksi eteenpäin, suosituimmat lukot löydät suoraan varastostamme. Quaife on lukkoperä jossa käytettävyys ja mukavuus mahtuu samaan lauseeseen etenkin Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa.



Nyt on erinomainen mahdollisuus napata mersun lukkoja huokeampaan hintaan, Quaife on yksi parhaista päivityksistä Suomen talveen ja muun muassa liukkaita kelejä varten lukkoja usein hankitaan aika paljon. Pelkästään asiakaspalautteita lukiessa esiin nousee etenkin pidollisia kehuja OE perään verrattuna, liikkeellelähtö helpottuu ja niin edelleen.

Lukot valmistetaan ja suunnitellaan briteissa jossa tietotaito on erinomaista, sekä jokainen lukko käy läpi tarkat testit ennen markkinoille tuomista. Iso lumimääräkään ei ole ongelma ja Quaife toimii myös alkuperäsen luistonestojärjestelmän kanssa mukisematta, valokin saattaa lopettaa vilkkumisen kokonaan kun pitoa riittää aikasempaa enemmän. Quaifen periä on runsaasti varastossa ja valikoimaa myös täydennellään säännöllisesti viikkotilauksilla.

Lisätiedot ja Quaifen Mercedes lukkoperät löydät verkkokaupastamme valmiiksi alennettuna:
»» Race.fi: Quaife Mercedes lukot

Laskuvaihtoehdot racella:
Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Jousto: 14 pv maksuaikaa, 4.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

Toka harrasteautomiitti 20.6.2019
Ensi kuussa tarkemmin ottaen 20.6.2019 järjestetään tämän vuoden toinen harrasteautomiitti ja se starttaa kello 18.00. Kuvio on tuttu - Race tarjoo kahvit, makkarat, grillin ja paikan :) Tapahtuma ei maksa yhtikäs mitään ja sinne on tervetulleita kaikki.
Paikka: Race.fi
Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 20.6.2019

Erinomaista alkavaa viikonloppua!
-Riku