BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Poistotuotteita isoilla alennuksilla

2019-03-13 14:51:07 by
Poistotuotteista löytyy runsaasti kuranttia tavaraa joka on syystä tai toisesta on jäänyt hyllyn päälle pölyttymään. Listalta löytyy esimerkiksi pränikkää Eibach Pro-kit jousisarjaa sekä laadukasta Supertech takomäntää useisiin autoihin. Kaikki poistotuotteet löytyvät luonnollisesti suoraan omasta varastosta, eli niitä voi tulla hakemaan halutessaan ihan "ex tempore".



Ajansaatossa hyllyn perukoille kertyy monen moista tavaraa syystä tai toisesta ja siksi katsomme tuotteita läpi tasaisin väliajoin. Listaamme osia tarpeen mukaan poistopuolelle ja erikseen myös tarjoustuotteisiin. Tällä kertaa listoille on eksynyt lisää poistotuotteita, sekä vanhempien tuotteiden hintaa on kutiteltu entisestään. Osa tuotteista on tarjolla jopa -60% alennuksella, eli mistään muutaman euron pyöristyksistä ei ole kyse.

Poistotuotteista löytyy runsaasti kuranttia kampetta, listalla on muun muassa muutama D2 säädettävä alustasarja, Eibach Pro-kit -30mm madallusjousia ja Supertech takomäntiä esimerkiksi Subarun EJ20 moottoriin. Poistotuotteet ovat meillä luonnollisesti suoraan varastossa ja ne saadaan tarpeen mukaan matkaan vaikka heti! Iso osa myös muuten vain alennetuista tarjoustuotteista löytyvät meidän hyllystä.

Poisto ja muutkin aletuotteet löytyy tästä:
»» Race.fi: Poistotuotteet
»» Race.fi: Tarjoukset

Mukavaa päivänjatkoa!
-Riku