BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Uutisia 26.8.2011

2011-08-26 17:17:51 by


Vuosi uutiskirjoituksia

Tämä topicci alkoi ensimmäisillä foorumeilla 26. Elokuuta 2010, eli se täyttää tänään vuoden. Nyt onkin hyvä aika kysyä Teiltä arvon lukijoilta mitä saisi olla enemmän ja mitä vähemmän? Mistä on siis kiva lukea?

Whitelinen video vakaajien säädöstä

Whiteline on tehnyt hyvän videon säädettävien vakaajien ominaisuuksista. Katso englanninkielinen video tuosta: Whiteline vakaajien esittelyvideo


Sachs Race Engineering kytkimet tarjouksessa




Sachsin performance kytkinten linja on nyt tarjouksessa syyskuun loppuun saakka! Nyt on otollinen hetki päivittää ajokkisi kytkin järeämpään mikäli kutittelet talven aikana lisää tehoa tai vanha alkaa olla tiensä päässä.

Performance kytkimiin kuuluvat jäykät asetelmat ja laadukkaat sintteri- tai massalevyt joilla väännönkesto kasvaa ja käyttöikä pitenee. Hintamme ovat valmiiksi saksan listahintoja - nyt niistä sipaistaan vielä hivenen pois!

==> Lue lisää ja tutustu mallistoon sivuiltamme ==> Sachs Race Engineering kytkimet!


Quaifen lukkojen ja ohjausten myynti vilkastuu syksyllä

Lukkokauppa piristyy syksyä kohden - liekkö kyse aikaisesta talven liukkaisiin valmistautumisesta vai jotain muusta. Oli syy lukon hankintaan tuleva talvi tai paremman pidon metsästys, on Quaife:n torseni hyvä, hiljainen ja elinikäisen takuun piiriin kuuluva vaihtoehto. Hinnat lukoille alkavat noin 700 eurosta ylöspäin.

Toinen Quaifen tuote jonka myynti on noussut kivasti on nopeat ohjaukset. Nopea ohjaus on siis uusi välitys raidetankoon tai simpukkaan, jolloin pyörät liikkuvat tietyllä ratin liikkeellä enemmän verrattuna vanhaan.
Nopeiden ohjausten hinnat ovat noin 150-200€ tietämillä.
Meiltä kysytään paljon ohjauksia autoihin joissa on tehostettu hammastanko. Tehostettuihin tankoihin ei valitettavasti ole ohjauksia tarjolla koska Quaifen mukaan tehostus ei välttämättä toimisi kunnolla jos pelkkä välitys raidetangon sisältä vaihdetaan.

Verkkokaupassa päivityksiä: Mallikohtainen valikko

Teemme pientä päivitystä verkkokauppaan, ja nyt mallivalikko muuttuu kaksitasoisesta kolmetasoiseksi. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä että siinä missä "200sx s13" ja "200sx s14", tai "BMW E30" ja "BMW E36" olivat omia mallivalintojaan, niputetaan ne aluksi sarjojen "Nissan 200sx" ja "BMW 3-sarja". Tarkka malli on edelleen valittavissa, mutta selaus helpottuu ja lista lyhenee.


Mihin tästä?

www.coilover.fi
www.blackdiamond.fi
Race.Fi facebookissa
Race.Fi Etusivulle

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi