BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Powerflex polyuretaanipuslat vakauttamaan ajoa

2019-01-29 15:28:19 by
Powerflex polyuretaanipuslat ovat erinomainen valinta esimerkiksi alkuperäisten kumisten puslien tilalle. Ehjyyden lisäksi uretaanipusla vakauttaa ajoa entisestään ja onkin usein "piste iin päälle" vaikkapa muun alustarempan yhtedessä. Iso osa puslista saadaan toimiteltua lähestulkoon aina ihan muutamassa arkipäivässä.



Powerflexin polyuretaanipuslat sallivat reippaasti jäykemmän rakenteen alustassa, kuitenkaan muiden ajo-ominaisuuksien kärsimättä. Puslien on oltava tarpeeksi jäykkiä estämään ei toivotut liikkeet pyörissä, mutta kuitenkin olemaan tarpeeksi joustavia vaimentamaan terävät iskut ja muut tuentaan kohdistuvat rasitukset. Powerflex puslien kestävyys on vähintään samaa luokkaa kuin alkuperäisten puslien ja ihan asiakaspalautteitakin tulkiten Powerflexit ovat kestäneet alkuperäisia kumipuslia paljon paremmin.

100% varmasti sopivien puslien etsimistä helpottamaan verkkokaupasta löytyy myös kaaviot auton alustasta ja siihen saatavilla olevista Powerflex puslista. Esimerkiksi alustasarjaa laittaessa on fiksua päivitellä puslia samalla, jolloin alustasta saa kaiken irti ja lisäksi vielä kaupan päälle rutkasti huolettomia ajokilometrejä. Kaikista suosituimmat puslamallit pidetään aina varastossa ja suuri osa myös "ei niin suosituista" saadaan tilaamalla päivässä tai parissa.

Powerflex polyuretaanipuslat verkossa:
»» Race.fi: Powerflex polyuretaanipuslat

-Riku