BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Poistotuotteita runsailla alennuksilla

2019-01-22 15:52:09 by
Poistotuotteista löytyy runsaasti kuranttiakin tavaraa, joka syystä tai toisesta on jäänyt hyllyn päälle pölyttymään. Listalta löytyy esimerkiksi pränikkää D2 coiloversarjaa sekä laadukasta moottorin osapakettia VAG 1.8T koneseen. Kaikki poistotuotteet löytyvät luonnollisesti suoraan omasta varastosta, eli niitä voi tulla hakemaan vaikka ihan "ex tempore".



Ajansaatossa hyllyn perukoille kertyy kaikenlaista tavaraa syystä tai toisesta, katsomme tuotteita läpi tasaisin väliajoin ja listaamme niitä tarpeen mukaan poistopuolelle lisää sekä erikseen myös tarjoustuotteisiin. Listoille ja verkkoon on eksynyt muutama uusi tuote, sekä vanhempien tuotteiden hintaa on kutiteltu entisestään - osassa tuotteita alennus on jopa -60%.

Poistotuotteista löytyy paljon hyvinkin kuranttia kampetta, listalla on muun muassa muutamia D2 säädettäviä alustasarjoja, Eibach Pro-kit -30mm madallusjousia ja moottorin osapakettia VW/Audi 1.8T pannuun (männät, pultit yms). Poistotuotteet ovat meillä suoraan varastossa ja ne saadaan tarpeen mukaan matkaan vaikka heti, iso osa myös tarjoustuotteista löytyy hyllystä.

Poisto ja kaikki muutkin aletuotteet löytyy tästä:
»» Race.fi: Poistotuotteet
»» Race.fi: Tarjoukset


Mukavaa päivänjatkoa!
-Riku