BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Alustasarjoja kaikkiin käyttötarkoituksiin

2019-01-08 15:24:44 by
Alustakamppeita löytyy runsaasti useisiin käyttötarkoituksiin. Meidän kautta löydät kiinteät alustasarjat, säädettävät alustasarjat, madallusjouset ja mukavaan tontitukseen soveltuvat D2 ilmajousisarjat.

Säädettävät alustasarjat:


Säädettäviä alustasarjoja löytyy monenlaista, saatavilla on muun muassa D2, Eibach, KW, H&R ja Cuscon settejä. Säätöaluetta löytyy autosta riippuen 0-100mm ja osasta alustoja mukana on myös iskunvaimentimien jäykkyyssäätö. Suosituimmat sarjat ovat tällä hetkellä D2, KW ja Eibach coiloverit joita menee tasaiseen tahtiin ja kaikenlisäksi hinnat sekä toimitusajat ovat kohdallaan. Mainitakseni etenkin D2 sarjat sopivat useaan tarpeeseen sillä niissä on korkeussäädön lisäksi myös 36-portainen jäykkyyssäätö. Eksoottisempaan tarpeeseen kauttamme saat myös kaikki Cuscon alustan osat kuten laadukkaat Zero Coiloverit. Tsekkaa kaikki sarjat ja tarkemmat specsit verkkokaupastamme:
»» D2 coiloverit
»» Eibach coiloverit
»» KW coiloverit
»» H&R coiloverit
»» Bilstein coiloverit
»» Cusco coiloverit


Kiinteät alustasarjat:


Runsaasti, paljon vaiko sopivasti madallusta? Kiinteästi madaltavat alustasarjat madaltavat autoa esimerkiksi 30-60mm ja it's done! Kiinteä setti on muun muassa erinomainen päivitys jokapäiväiseen kauppakassiin, pieni madallus tuo sporttisuutta ja vakautta ajettavuuteen tinkimättä kuitenkaan mukavuudesta yhtään. Eibachin B12 kittejä saa miedoilla Pro-kit tai jyrkemmin madaltavilla Sportline jousilla ja Bilstein B8 iskareilla. H&R Cupkit setissä taas on puolestaan omat iskunvaimentimet sekä madallusjouset niiden tuoden mukanaan yleisesti noin 30-60mm madalluksen.
»» Eibach B12 Pro-Kit alustasarjat
»» Eibach B12 Sportline alustasarjat
»» H&R Cupkit alustasarjat
»» ST Suspension alustasarjat


Madallusjouset:


Madallusjousia löytyy moneen lähtöön ja kauttamme saat muun muassa Eibachin, H&R sekä ST Suspensionin madallusjousisarjoja - madallukset lähtevät -10mm ja tietyissä sarjoissa mennään jopa -60mm vakiokorkeudesta. Eibachilta löytyy kahta fiksua madallusjousisarjaa jotka ovat Sportline ja Pro-kit. Pro-kit on tarjoaa noin 30mm madalluksen ja toimii hyvin myös vakioiskunvaimentimien kanssa, ne ovat myös tällä hetkellä kaikista suosituimmat jouset. Sportline antaa hieman suuremman, usein reilu 40mm madalluksen ja näiden kanssa suositellaan myös lähtökohtaisesti lyhyempiä iskunvaimentimia. H&R madallusjouset tarjoavat usein vielä hieman isompaa madallusta, mutta tämä vaihtelee paljon automalli/merkeittäin. Lähtökohtaisesti madallus on vähintään 35mm, eli hyväkuntoisia vakioiskunvaimentimia voi vielä nipin napin käyttää ja mikäli tolpat menevät samalla vaihtoon toimivat H&R hyvin esim. Bilstein B8 iskareiden kanssa.
»» Eibach Pro-Kit madallusjouset
»» Eibach Sportline madallusjouset
»» H&R madallusjouset
»» ST Suspension madallusjouset


Ilmajousisarjat:


Mikäli hakusessa on viimeisen päälle mukavuus yhdistettynä kunnon tontitukseen on silloin ilma-alusta ainoa oikea valinta. D2 ilmajousisarjat toimitetaan kaikkine hilppeineen, eli sisältöön kuuluu (mallista riippuen) ilmajouset, iskunvaimentimet, kompressori, säiliö ja asennuskamppeet. Ilma-alustoja on neljää eri mallia: Basic, Deluxe, Gold ja Super Professional - lisätiedot kuten tarkemmat specsit löydät verkkosivuiltamme klikkaamalla alla olevaa linkkiä.
»» D2 ilmajousisarjat

-Riku