BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Viikonlopun tarjous: STRI lisämittarit -15%

2018-12-07 11:52:28 by
Nyt on erinomainen tilaisuus napata lisämittareita reilulla alennuksella, STRI lisämittarit nyt -15% vain tämän viikonlopun ajan. 52mm tai 60mm tarkat ja nopeat STRI lisämittarit takaavat täysin oikean arvon kaikissa olosuhteissa.



STRI valmistaa maailman parhaita lisämittareita mitä markkinoilla tällä hetkellä on. Stri DSD sarja on varustettu pitkään kehitetyllä ja todella tarkalla askelmoottorilla mikä takaa varmasti oikean arvon myös kisakäytössä. DSD mallisarjaa käytetään paljon kilpa-ajossa jolloin virhelukemia ei yksinkertaisesti voi tulla, vaan tarvitaan aina täysin vedenpitävät tulokset.

Nämä lisämittarit ovat toimiessaan hiljaisia, käytännössä melkeimpä täysin äänettömiä. Automaattinen kalibrointi joka tapahtuu aina virrat kytkiessä pitää huolen siitä että lukemat myös pysyvät tarkkoina. Stri mittareita on saatavilla eri tausta ja lediväreissä, tummennetulla tai kirkkaalla linsillä. Varastoimme STRI mittareita lähinnä 52mm mustataustaisena ja kirkaslinssisenä, joka on ylivoimaisesti ollut tähän mennessä kaikista suosituin combo. Muita kuin varastossa olevia mittareita saadaan tilaamalla Euroopan varastosta nopeasti, usein vain muutamassa päivässä.

STRI lisämittarit verkkokaupassa valmiiksi alennettuna:
»» Race: Stri lisämittarit

Mukavaa alkavaa viikonloppua!
-Riku