BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Polttoaineletkua ja klemmaria moneen lähtöön!

2018-11-27 16:12:26 by
Letkuja sekä klemmareita löytyy rutkasti erilaisia, esimerkiksi 4, 5, 6, 7, 8, 10 ja 12mm letkuja löytyy E85 ja metanolin kestävänä lähtökohtaisesti suoraan varastosta. Xtremeasennuksiin olemme listanneet myös kaikenkestävät upotettavat polttoaineletkut jotka handlaavat altistuksen myös ulkopuolisesti.



Valikoimaan tovi sitten tulleet Gates polttoaineletkut ovat tulleet todellakin tarpeeseen, näitä on mennyt ja näitä menee mukavaan tahtiin kokoajan. E85 ja metanolin kestävät letkut ovat olleet kaikista suositumpia, näitä on myös otettu varastoon reilummin ja tätä nykyään käytännössä melkein jokainen letkumalli on varastotuote. Myös MINI-ABA järeät RST klemmarit ovat liikkuneet tiuhaan tahtiin letkujen kaverina, ne ovat normaaleita klemmareita reippaasti järeämpiä ja lähtevät jopa auki silloin kun pitää.

Saatavilla on erikseen myös upotettavia letkuja tankin sisäisiin asennuksiin. Upotettavan letkun ero on siinä, että perus E85 letku on suunniteltu pitämään E85 polttoainetta sisällään, kun upotettava taas kestämään sitä myös pinnallaan pitkiä aikoja.

Letkut ja klemmarit löytyy tästä:
»» Polttoaineletkut E85
»» Barricade polttoaineletkut metanolille
»» Upotettavat polttoaineletkut E85
»» ABA RST letkuklemmarit

-Riku