BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Viikonlopun tarjous: Black Diamond jarrut -15%

2018-11-02 13:36:38 by
Täräytellään pitkästä aikaa viikonlopun tarjousta pystyyn! Nyt kannattaa käyttää tilaisuus hyväksi ja kopata Black Diamondin jarrut tosi edullisesti ostoskoriin. Tarjous koskee kaikkia BD tuotteita, eli levyt, palat, letkut ja jopa jarrunesteet saa -15%.



Black Diamondin valikoimasta löydät varmasti sopivat jarruosat OEM jarrujen korvaajaksi niin kilpuriin kuin tavan kauppakassiin - vaihtoehtoja löytyy! Jarrulevyjä on saatavissa uritettuna, rei'itettynä ja sekä että. Paloissa on matala pölyaste, korkea kitkakerroin ja erinomainen lämmönkesto. Levyjen ja palojen kaveriksi teräspunosletkut ovat suositeltu päivitys. Kun ns. ilmapalloisuus poistuu jarrupolkimesta kokonaan on jarrutus huomattavasti tarkempaa, teräspunos itsessään on rosteria ja liitokset keltapassivoituja - eli suolan roiskuminen ei paljoa tunnu.

Jotta jarruista saadaan kaikki irti, jarrunesteeksi kannattaa laittaa Black Diamondin omaa jarrunestettä joka toimii erinomaisesti myös kilpakäytössä. Alennus Black Diamondeissa on vähintään -15%, mutta osa jarruista on reilummalla jopa -40% alella. Yleisimmät levyt, palat ja letkut löydät meiltä varastosta, lisää tilataan viikoittain joten erikoisetkin levyt matkaavat meille jopa alle viikossa.

Tästä suoraan valmiiksi alennettuihin (jopa -40%) tuotteisiin verkkokauppaan:
»» Black Diamond jarrulevyt
»» Black Diamond jarrupalat
»» Black Diamond kytkinletkut
»» Black Diamond jarruletkut
»» Black Diamond DOT4 jarruneste

Mukavaa viikonloppua!
-Riku