BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Viikkotarjous: Kaaz lukkoperät -10%

2018-09-14 11:01:42 by
Kaaz levylukkoperiä menee mukavaan tahtiin kun ratakelejäkin vielä on. Laitetaan alkavan syksyn kunniaksi Kaazin levylukot -10% alennukseen viikkotarjouksen muodossa.



Kaaz valmistaa laadukkaita lukkoperiä moniin autoihin niin japanilaisiin kuin euroautoihinkin, eli listoilta löytyy paljon myös saksalaisia autoja ja VAG-konsernin autoja. Kaazin lukkoa on saatavilla kolmella eri ramppikulmalla, 1, 1.5 sekä 2way. Kaazin lukkoperät ovat täysin huollettavissa ja kauttamme saat kaikki tarvittavat huolto-osat, kuten levyt, jouset ja peräöljyt.

Kaazin lukot ovat omiaan etenkin driftingissä, rallissa sekä time-attackissa, se tekeekin Kaazista pääosin puhtaasti kisalukon jota kadulle ei lähdetä kovinkaan usein suosittelemaan sen huonon "katukäyttäytymisen" takia. Toki Kaaz toimii eräänlaisena kompromissinä katukilpuriin, joka ei pääosin ole päivittäisenä käyttöautona - pientä ääntä parkkiksella, mutta muuten perä toimii kuin ajatus. Kaazia saadaan tilaamalla usein alta viikossa, huolto-osia tarpeen mukaan jopa parissa päivässä. Lukkojen mukana toimitetaan myös aina sopivat Kaazin omat peräöljyt, jotka takaavat lukon parhaan mahdollisen toiminnan haastavissakin kisaolosuhteissa.

Kaaz lukkoperät verkkokaupassa:
»» Race: Kaaz levylukkoperät

Mukavaa alkavaa viikonloppua!
-Riku