BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Quaifen laadukkaat vaihteistot ja ratassarjat

2018-09-12 14:33:32 by
Quaifelta löytyy lukkojen lisäksi myös muita voimansiirron osia ja ehdottomasti suosituimmat tuotteet ovat vaihteistot ja ratassarjat OE vaihteistoihin. Sarjoille ja koko vaihteistoille voi tiedustella tarjousta suoraan myynnistämme.



Ratassarjat:
Gear Kitit eli ratassarjat korvaavat vakio vaihdelaatikon sisuskalut Quaifen mallikohtaisilla osilla kokonaan. Kiihtyvyyden ja nopeuden maksimointiin rata-autot tarvitsevat normaalia pienemmät välitykset, joita suoraan autonvalmistajilta ei ole mahdollista saada. Quaifelta lääkettä vaivaan kuitenkin löytyy, saatavilla on useita erilaisia ratassarjoja kaikkiin käyttötarkoituksiin, Gear Kitit ovat erinomaisia sekä luotettavia esimerkiksi ralliin ja kiihdytysajoon jossa sisuskaluilta vaaditaan paljon.

Vaihteistot:
Koko vaihteiston päivittämiseen Quaifelta löytyy kokonaisia vaihteistoja eri specseillä, eli niitä saa soviteltua lähes kaikkiin autoihin oli kyseessä sitten etu, taka tai nelivetoinen auto. Malleja löytyy kolme - Synkronoitu, Dog Engagement ja Sekventaali. Synkronoitu muistuttaa kaikista eniten toiminnaltaan vakiovaihteistoa mutta on varustettu rutkasti paremmilla välityksillä ja kestävyydellä. Dog Engagement ja Sekventaali tarjoaa ominaisuuksia huomattavasti synkronoitua enemmän, muun muassa vaihteen vaihtaminen on mahdollista ilman kytkintä - tämä säästää aikaa etenkin rata-autossa kun suorituksesta saadaan pois vaihteiden vaihtoon kuluva aika. Dog Engagement on valmistettu normaalilla H-kuviolla ja Sekventaali on taas liikkumaradaltaan suora, eli sillä saadaan vielä hieman nipistettyä aikaa pois Dog Engagement laatikkoon nähden.

REM Superfinishing pinnoite:
Ratassarjoille ja vaihteistolle on saatavilla myös REM Superfinishing pinnoite joka antaa "pehmeämmän" pinnan rattaille ja takaa näin voitelun pääsemisen kaikkiin liikkuviin osiin. Pinnoite takaa myös pienemmän kulumisen ja huomattavasti vähemmän lämpöä sekä kitkaa sisuskaluille. REM pinnoitteen saa tilausvaiheessa halutessaan ihan mille tahansa ratassarjalle tai Quaifen vaihteistolle.

Tarjousta voi ja kannattaa kysellä molemmille lomakkeen kautta:
»» Race.fi: Yhteydenottolomake

Osa vaihteistosta löytyy meiltä myös verkkokaupasta joista saa parempaa osviittaa mistä puhutaan:
»» Race.fi: Quaife vaihteistot

-Riku