BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Katsaus vanteisiin ja tarvikkeisiin

2018-08-09 15:58:12 by
Racelta löytyy laajasti erilaisia vanteita sekä oheistarvikkeita niille kuten renkaita, levikepaloja sekä pultteja ja muttereita.



Vanteet

Alumiinivanteita löytyy moneen lähtöön ja valmistajina on maailman kärkinimiä kuten Japan Racing ja XXR. Molemmilta valmistajilta vanteita löytyy lähes kaikissa kokoluokissa ja esimerkiksi Japan Racing vanteita on mahdollista tilata customtyönä haluamallaan jaolla tai offsetillä.

»» Race.fi: Alumiinivanteet


Renkaat

Vanteiden kaveriksi renkaita löytyy useassa eri hintaluokassa, saatavilla on edullisempiä ns. budjettirenkaita vaikkapa jokapäiväiseen kauppakassiin tai sitten laadukkaampia merkkirenkaita kuten Toyo tai Hankook. Olemme listanneet verkkokaupan puolelle suuntaa antavia esimerkkejä erikokoisista renkaista joskin hinnat voivat hieman muuttua ajanmyötä.

»» Race.fi: Renkaat


Levikepalat

Spacereillä eli levikepaloilla viimeinen silaus vanteille! Raidevälin leventäminen hyödyttää ulkonäön lisäksi myös ajettavuutta. Leveämpi raideväli vähentää korin kallistelua, ja vakauttaa ajo-ominaisuuksia.

»» Race.fi: Levikepalat



Pultit ja mutterit

Vanteiden ja spacerien kaveriksi valikoimasta löytyy laajasti muttereita ja pultteja lähes jokaiseen lähtöön. Pultteja löytyy monella eri kierteellä ja pituudella, muttereista taas on saatavilla normaalia sisäkantaista mallia tai esimerkiksi Mishimoton lukkomuttereita jotka pitävät kalliimmatkin vanteet turvassa. Varastoimme kaikista yleisimmät pultit ja mutterit myymäläämme.

»» Race.fi: Pultit ja mutterit


Harrasteautomiitti 16.8.2018
Elokuun harrasteautomiitti starttaa täällä Racella Torstaina 16.8.2018. Tapahtuma ei ole sen enempää kaupallinen kuin mitä paikka sattuu olemaan. Miitistä löytyy myös Facebook tapahtuma jossa lisätietoja. Tervetuloa paikan päälle!
»» Harrasteautomiitti 16.8.2018

-Riku