Ajankohtaista: Toimimme normaalisti. Toimitus perille normaalipaketin hinnalla.. Uutta: Rengasvalitsin on julkaistu!

Uutisia 24.9.2010

2010-09-24 16:37:39 by


Uutisia 24.9.2010

Sivustoltamme löytyy nyt Blogi
Aloitimme blogikirjoitusten julkaisemisen sivustollamme. Blogi on paikka josta löydät ajankohtaista tietoa, tarjouksia ja kuulumisia. Foorumikirjoitukset, uutiset, tarjoukset, uudet valmistajat yms. saavat kaikki osansa kirjoituksissa.
Blogien kommentointi on vielä keskeneräinen, mutta sekin tulee olemaan mahdollista tulevaisuudessa.
Race.Fi Blogi

Halliremppaa, vol ei-jaksa-laskea
Viimeisin päivitys halliin on ison parioven restaurointi. Alkuperäisestä peltisestä melko rujosta ovesta jäi jäljelle vain sen pommin kestävä metallinen runko. 80mm finfoamia ja 24mm vesivaneria pitävät varmasti kylmän oven oikealla puolella.
Tästäkin remontista on satoja kuvia, täytyy ottaa blogiosion valmistuttua asiaksi hankkia kuvagalleria tuonne sivuille.


Quaife lukkoperät ovat nyt tarjouksessa. Sachs kytkimet uutuutena valikoimissa.
Quaife lukkoperät on nyt listattu myös verkkokauppaan.Lukkoperä (tai keula jos haluaa niin mieltää), lukitsee vetävän pyöräparin joko osittain tai kokonaan. Englantilaisvalmistaja Quaifen lukot ovat torsen -tyyppisiä eivätkä lukitse akselia kokonaan. Torsen perä on kuvan mukainen kokoelma rattaita, jotka siirtävät enemmän voimaa pitävämmälle pyörälle. Quaifen lukot soveltuvatkin parhaiten nopeaan ajoon, joskin driftaaminen ja leikkiminen toki onnistuu kuten muillakin lukoilla.
Etuvetoisissa torsen tyyppinen ratkaisu vähentää merkittävästi vetelyä ja puskemista. Mutkasta kiihdyttäminen nopeutuu myös kun pitävämmälle pyörälle ohjataan enemmän voimaa.

Quaifen lukkoperä ei ikinä lukitse pyöriä kokonaan yhdeksi puuksi, eli se toimii hyvin huomaamattomasti ja sivistyneesti kun niin tahdot.

Hinnoittelumme vastaa Englannin tehdashintoja, eli Suomilisiä ei hinnoista löydy. Alennusta ropisee noista vielä 10%:
Kaikki Quaife lukkoperät löydät tästä *klik*

Huom: Jotkin hinnat ovat vielä varmistamatta johtuen tiettyjen lukkojen kohdalla tehtävistä erikoisjärjestelyistä: esimerkiksi BMW:n lukkojen maailmanlaajuisen yksinoikeuden omaa Birds Automotive englannissa, saamme lukot suoraan Quaifen tehtaalta mutta Birdsille maksetaan tästä rabatit - esimerkiksi näitä hierotaan.

Toimitusaika ja maksutavat
Ensimmäisen tehdastilauksen toimitus tapahtuu lokakuun lopulla. Lukko on sinulla siis lokakuun viimeisinä tai marraskuun ensimmäisinä päivinä.
Emme pyydä ennakkomaksuja tai varausmaksuja. Voit maksaa tilauksesi paikalliseen matkahuoltoon tai postiin. Toki tilisiirto ennakkoonkin mahdollinen, emme sitä kuitenkaan vaadi.
Toimituskulut tilisiirrolla maksetuille toimituksille ovat 10€, nouto ja käteismaksu on ilmainen.
Bussi- tai postiennakolla toimituskulut ovat 13,20€.

Asennus
Me emme itse tarjoa asennuspalveluita, mutta verkostomme kautta on hyvin mahdollista löytää ammattitaitoinen asennuspaikka. Asennusten hinta vaihtelee toki paikan mukaan, emmekä me toimi välikätenä asennuspaikan ja asiakkaamme välillä.

Quaifen elinikäinen takuu
Quaife myöntää lukoillensa niinkin vaatimattoman kuin elinikäisen takuun. Takuu hoituu ensisijaisesti meidän kauttamme, mutta tilanteissa joissa esimerkiksi muutat toiseen maahan toimii takuu tietenkin myös muiden Quaifen edustajien ja Quaifen tehtaan kanssa.

Mikä lukko tai kytkin sopii autooni?
Jos olet epävarma siitä mikä osa autoosi sopii, ota yhteys meihin haluamallasi tavalla. Me osaamme usein kertoa sopivan osan jo suorilta käsin, ja ongelmallisemmissa tapauksissa voimme tarkistaa asian suoraan tehtaan väeltä.

Luistonestojärjestelmät
Quaifen lukko toimii moitteetta esimerkiksi Bmw:n luistonestojärjestelmissä. Tämä tarkoittaa sitä, että auton voi talvella antaa ajoon vaikkapa äitimuorille. Mikäli tahdot lisätietoja luistonestoja koskien, otathan yhteyttä meihin niin selvitämme asian.

Kunnon kytkin kaveriksi
Olemme hiljattain aloittanee myös Sachs performancen kytkinten maahantuonnin. Sachs on suuri Saksalainen osavalmistaja joka tarjoaa myös jämäkämpiä asetelmia, sinttereitä ja orgaanisia levyjä.
Sachsilta ei ole saatu katalogia jonka lisääminen verkkokauppaan onnistuisi alle vuodessa, siksi kytkimistä on tarjolla pdf tuotekatalogi ja Suomen hinnasto.
Sachs kytkinten katalogi ja hinnasto löytyy tästä *klik*

Miten tilata
Nopein ja helpoin tapa on verkkokauppamme, aikaa tuohon menee about 2 minuuttia.
Koska Quaifen mallilistaus on hivenen epäselvä, olisimme erittäin kiitollisia mikäli liität tilauksen mukaan tiedot autostasi: merkki, malli, moottorityyppi, vaihteisto yms. Myös rekisteritunnus on hyvä liittää mukaan jolloin voimme tarkistaa auton tekniset tiedot varaosajärjestelmistä.
Tekniset tiedot tarvitsemme, koska pyrimme varmistamaan että lukko myös sopii autoon johon sen tilasit - vrt vaikkapa muutama bmw malli joita on tehty jopa kolmella eri perällä.

Tilauksen voit toki tehdä myös puhelimitse 020 790 2 790, sähköpostilla info@race.fi, tai yksityisviestillä.

Jos tilaat tuotteita joita ei ole listattu verkkokauppaan, voit yksinkertaisesti kirjoittaa niiden tuotteiden koodin tilauksesi lisätietoihin jolloin ne lisätään tilaukseesi.

Mihin tästä
Kaikki Quaife lukkoperät löydät tästä *klik*
Sachs kytkinten katalogi ja hinnasto löytyy tästä *klik*
Race.Fi etusivulle pääset tästä
Race.Fi Blogi