BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Katsausta moottorin osiin

2018-07-12 17:07:25 by
Meiltä löytyy moottorin osia moneen lähtöön ja listaamme tähän nyt hieman meidän valikoimaa. Saatavilla on muun muassa takomäntiä, kiertokankia, pultteja sekä tiivisteitä. Kaikista yleisimmät moottorin osat pidetään omassa varastossa, tästä esimerkkinä tiivisteet, laakerit ja pultit.

Männät



CP Pistons:
CP pistons jenkkifirma Carillon tytäryhtiö joka valmistaa todella laajasti takomäntiä Japanilaisista Eurooppalaisiin yli 18 vuoden kokemuksella. CP Pistons valmistaa ja on erikoistunut myös mittatilausmäntiin, jonka vuoksi CP Pistonsilta löytyy käytännössä mäntiä ihan mihin vain. CP Pistonsille voi kysellä tarjousta näppärästi puhelimitse tai sähköpostitse.
»» Race: CP Pistons takomännät

Supertech:
Supertech männät ovat suosituimmat takomännät meillä, ne tarjoavat erinomaisen hintalaatusuhteen varsinkin harrastuspiireissä kuitenkaan laadusta tinkimättä. Supertech valmistajana on toiminut yli 40 vuotta, joka takaa että männät ovat varmasti käyttöösi sopivat ja laadukkaat. Supertech toimittaa mäntiä CP Pistonsin tavoin myös mittatilauksella, eli Supertechin valikoima kattaa mittatilauksen huomioon ottaen kaikki tarpeet. Supertechin valikoimaa löytyy suoraan meidän verkkokaupasta tai kysymällä myynnistämme.
»» Race: Supertech takomännät

Wiseco:
Wiseco on tunnettu jenkkiyritys joka valmistaa huippulaadukkaita takomäntiä lähes kaikkiin yleisimpiin viritys tai vakiomoottoreihin, Wiseco on todennäköisesti myös maineikkain takomäntien valmistaja valikoimassamme ja ei turhaan - Wisecon männät ovat erittäin hyvällä hintalaatusuhteella ja yleensä jokaiseen käyttöön löytyy sopivat männät. Verkkokauppamme valikoima kattaa tällä hetkellä suosituimmat Wiscon mäntäsarjat, muita sarjoja saa kysymällä myynnistämme puhelimitse tai sähköpostitse.
»» Race: Wiseco takomännät



Kiertokanget



Eagle:
Se suosituin kiertokanki meidän valikoimasta. Eaglen kiertokanget tarjoavat hyvän hintalaatusuhteen kaikenlaisiin moottoreihin, oli kyseessä sitten tiukasti viritetty kisamotti tai ihan vakio harrastepelin koneremontti. Eaglen tuotteille pystyy tiedustelemaan tarjousta suoraan meidän myynnistä.
»» Race: Eagle kiertokanget

Carillo:
Carillon takokiertokanget ovat lajinsa parhaimmistoa yli 50 vuoden kokemuksella, tinkimätön laatu ja kestävyys takaavat varmasti kestävän moottorin jotka on luotu äärimmäisiin olosuhteisiin. Carillon kiertokanget ovat suunnattu nimeonomaan tiukasti viritettyihin moottoreihin, jossa kanget altistuvat normaalia kovemmalle rasitukselle, esimerkiksi kiihdytysautot. Carillon kiertokankia voi kysellä suoraan myynnistämme sähköpostitse tai kilauttamalla.
»» Race: Carillo kiertokanget

Arrow:
Arrow valmistaa etenkin kilpamoottoreihin tarkoitettuja hieman hinnakaampia High-End kiertokankia kun halutaan vain parasta ja kestävyys vähintäänkin parhaaksi. Arrowin valikoima löytyy meiltä kokonaisuudessaan ja tarjousta voi kysellä suoraan meidän asiakaspalvelusta vaikkapa sähköpostilla.
»» Race: Arrow kiertokanget



Nokka-akselit ja venttiilikoneisto



Nokka-akselit

Cat Cams:
Cat Cams on melkein kaikkien tuntema Belgialainen moottoriosien valmistaja jolta löytyy hyvä valikoima nokka-akselita kaikenlaiseen käyttöön alkuperäisten jousien ja nostajien kanssa sopivista miedoista katunokista täysverisiin kisanokkiin. Jäävuorenhuipun joka pitää yllä kaikista suosituimmat tuotteet löydät suoraan meidän verkkokaupasta, muita tuotteita voi kysellä vaikkapa myynnistämme.
»» Race: Cat Cams nokka-akselit

Kelford:
Kelford valmistaa etenkin Japanilaisiin nokka-akseleita, esimerkiksi Nissan 200sx, Nissan Skyline ja Toyota Supraan. Kelfordin valikoima kattaa myös Eurooppalaisia autoja, muun muassa BMW ja VAG konsernin tuotoksia. Kelfordia ei suoraan verkkokauppaa ole listattu, mutta tarjousta voi kysellä soittamalla tai laittamalla sähköpostia.
»» Race: Kelford nokka-akselit

Newman Cams:
Newman Cams on laadukas Brittivalmistaja vankalla kokemuksella jonka valikoimasta löytyy nokka-akseleita paljon Eurooppalaisiin autoihin, muun muassa Ford Sierraan, BMW E30 ja E36 autoihin. Newman Camsiltä löytyy myös mukavasti nostajia ja venttiilijousia nokkien kaveriksi.
»» Race: Newman Cams nokka-akselit

Tomei:
Tomei on nimenomaan Japanilaisiin autoihin erikoistunut Japanilainen valmistaja joka valmistaa nokkia muun muassa suosittuihin Nissan 200sx ja Skyline malleihin joista on saatavilla vielä jopa erityyppisia nokkia aina käyttötarkoituksen mukaan.
»» Race: Tomei nokka-akselit

HKS:
HKS on Japanilainen muun muassa nokka-akseleiden valmistaja vankalla kokemuksella. HKS nokkavalikoima kattaa varsinkin suositut Japanilaiset viritysmoottorit kuten SR20 ja RB25.
»» Race: HKS nokka-akselit

Venttiilit ja jäykemmät venttiilijouset

Supertech:
Supertechin valikoimasta löytyy kestävempiä venttiileitä ja jäykkiä venttiilijousia moottoreihin joissa vakioita ei enään voida käyttää eli ne eivät yksinkertaisesti kestä. Supertechin venttiilit ovat kevyet ja vahvat kilpaventtiilit jotka kestävät rasitusta huomattavasti enemmän kuin vakiot, jolloin moottorikin on kestävämpi eikä venttilien kestävyydestä tarvitse huolehtia. Jousista löytyy single ja tuplajousia, riippuen käyttötarkoituksesta.
»» Race: Supertech venttiilit
»» Race: Supertech venttiilijouset



Tiivisteet, pultit ja laakerit



ACL laakerit
ACL tekee kestäviä laakereita useisiin moottoreihin useassa erikoossa, eli saatavilla on muitakin kokoja kuin OEM. Suosituimmat laakerit varastoimme myymäläämme.
»» Race: ACL laakerit

Cometic tiivisteet:
Cometic valmistaa laadukkaita tiivisteitä suoraan alkuperäisten tilalle, suosituimpana valikoimassamme on Cometicin metalliset kannentiivisteet. Cometiciltä löytyy myös yläkerran, alakerran ja koko moottorin tiivistesarjoja tarpeesta riippuen. Varastoimme yleisimmät Cometicin tiivisteet esimerkiksi 200sx, Skylineen ja Supraan. Cometicin valikoimaa löytyy paljon verkkokaupastamme kattaen myydyimmät tuotteet ja yleisimmät moottorit.
»» Race: Cometic tiivisteet

ARP pultit:
ARP on tunnettu jenkkifirma, joka valmistaa kestäviä pultteja kaikkiin käyttötarkoituksiin. ARPilta löytyy pulttia muun muassa kiertokankiin, sylinterikansiin ja vauhtipyöriin. ARPit ovat käytännössä aina venymättömiä ja uudelleenkäytettävissä, eli kyse ei tosissaan ole kertakäyttökamasta. Yleisimmät Arppilaiset löytyy verkkokaupasta, muita malleja voi tiedustella myynnistämme.
»» Race: ARP pultit


Muut hilppeet moottoriin



Mäntien, kankien yms lisäksi saatavilla on myös vesi ja öljypumppuja useisiin moottoreihin. Öljypumppuja valmistaa muun muassa ACL ja vesipumppuja saadaan joko OEM tuotteena tai esimerkiksi sähköisenä Davies Craigin valmistamana.
»» Race: Vesipumput
»» Race: Öljypumput

Leppoisaa päivänjatkoa!
-Riku