BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Katsaus alustapuoleen

2018-07-05 15:29:13 by
Racelta löytyy jos jonkinlaista alustapalikkaa niin yleisiin kuin vähän erikoisimpiinkin ajoneuvoihin. Peruspäivitykseen löytyy muun muassa jämäkämpiä uretaanipuslia ja madallusjousia, kokonaisvaltaisempaan tarpeeseen laaja valikoima säädettäviä alustasarjoja, vakaajia sekä tukivarsia. Tässä päivitetty katsaus näihin!

Säädettävät alustasarjat:


Säädettäviä Coiloversarjoja löytyy monenlaista, saatavilla on muun muassa D2, Eibach, KW, H&R ja ST Suspensionin sarjoja. Säätöaluetta löytyy autosta riippuen 0-100mm ja osasta alustoja mukana on myös iskunvaimentimien jäykkyyssäätö. Suosituimmat sarjat ovat tällä hetkellä D2, KW ja Eibach coiloverit joita menee mukavan tasaisaiseen tahtiin ja kaikenlisäksi hintalaatusuhdekkin on vähintään kohdallaan. Tsekkaa kaikki sarjat ja tarkemmat specsit verkkokaupastamme:
»» D2 coiloverit
»» Eibach coiloverit
»» KW coiloverit
»» H&R coiloverit
»» Bilstein coiloverit
»» Cusco coiloverit


Kiinteät alustasarjat:


Hieman tai vähän enemmänkin madallusta mutta ei säätöjä? Kiinteästi madaltavat alustasarjat madaltavat autoa esimerkiksi 30-60mm ja se on siinä! Erinomainen päivitys vaikkapa kauppakassiin, pieni madallus tuo sporttisuutta ja vakautta ajettavuuteen tinkimättä mukavuudesta. Eibachin B12 kitit on varustettu Pro-kit tai Sportline jousilla ja Bilstein B8 iskareilla. H&R Cupkit taas puolestaan omat iskunvaimentimet sekä madallusjouset tuoden mukanaan usein noin 30-60mm madalluksen.
»» Eibach B12 Pro-Kit alustasarjat
»» Eibach B12 Sportline alustasarjat
»» H&R Cupkit alustasarjat
»» ST Suspension alustasarjat
»» Bilstein B12 alustasarjat


Madallusjouset:


Madallusjousia löytyy moneen lähtöön ja kauttamme saat muun muassa Eibachin, H&R sekä ST Suspensionin madallusjousisarjoja. Eibach tekee kahta madallusjousisarjaa jotka ovat Sportline ja Pro-kit. Pro-kit on tarjoaa noin 30mm madalluksen ja toimii hyvin myös vakioiskunvaimentimien kanssa - ehdottomasti myydyimmät jouset. Sportline antaa hieman suuremman, usein reilu 40mm madalluksen ja näiden kanssa suositellaan myös lähtökohtaisesti lyhyempiä iskunvaimentimia. H&R madallusjouset tarjoavat hieman suurempaa madallusta, mutta tämä vaihtelee paljon. Lähtökohtaisesti madallus on vähintään 35mm, eli hyväkuntoisia vakioiskunvaimentimia voisi vielä nipin napin käyttää. H&R on erinomainen vaihtoehto myös silloin kun haetaan jotain Eibahin Pro-kitin ja Sportlinen väliltä.
»» Eibach Pro-Kit madallusjouset
»» Eibach Sportline madallusjouset
»» H&R madallusjouset
»» ST Suspension madallusjouset


Vakaajat & poikkituet


Vakaaja vähentää korin kalistelua mutkissa ja ovatkin yleinen päivitys kun mennään sporttisempaan suuntaan. Kilpakäytössä ja miksei kadullakin järeämmillä vakaajilla on saatu auton yli tai aliohjautuvuutta kuriin. Meiltä löytyy vakaajia niin kappaletavarana kuin setteinä vakaajien puslien kera. Edustamme tunnettuja valmistajia kuten Eibach, Whiteline, KW ja H&R - näiden merkkien vakaajat ovat varmasti laatua ja niillä saadaan paras mahdollinen ajettavuus. Poikkituki vähentää korin elämistä samalla vakavoittaen ajoa ja iskunvaimentimien toimintaa - erinomainen päivitys tehojen kasvaessa suuremmaksi.
»» H&R vakaajat
»» Eibach vakaajat
»» KW vakaajat
»» Whiteline vakaajat
»» Cusco poikkituet


Polyuretaanipuslat


Polyuretaanipuslat jäykistävät menoa kadulla ja radalla juuri sopivasti parantaen samalla ajo-ominaisuuksia reilusti. Polyuretaanipuslat kestävät katukäytössä vähintään saman verran kuin alkuperäiset kumipuslatkin samalla tarjoten sporttisuutta. Edustamme tunnettuja puslavalmistajia kuten Powerflex, Energy Suspension ja Whiteline. Kaikilta kolmelta merkiltä löytyy sopivia puslia niin katu kuin kisakäyttöön, suosituimmat mallit aina omasta varastosta!
»» Powerflex polyuretaanipuslat
»» Energy Suspension polyuretaanipuslat
»» Whiteline polyuretaanipuslat


Tukivarret, yläpäät, koiranluut ja nopeat ohjaukset
Meiltä löytyy myös erilaisia säädettäviä tukivarsia, koiranluita, OE yläpäitä ja nopeita ohjauksia. Säädettävillä tukivarsilla saadaan etenkin isommin madalletussa autossa pyöränkulmat kohdilleen ja renkaatkaan eivät kulu miten sattuu. Koiranluita löytyy D2 merkkisenä ja ne ovat säädettäviä, sopivat lähes kaikkiin autoihin ja ne on listattu meille verkkokauppaan mitoilla yleismalliseksi tuotteeksi. Nopeita ohjauksia löytyy Quaifen valikoimasta ja ne ovat olleet todella suosittuja etenkin radalle. Nopea ohjaus vähentää ratin kierroksia laidasta laitaan jolloin kääntäminen kisatilanteessa on huomattavasti vaivattomampaa.

Säädettävät tukivarret
»» Race.Fi säädettävät tukivarret
»» Eibach säädettävät tukivarret
»» Whiteline säädettävät tukivarret
»» Cusco säädettävät tukivarret
»» Wisefab säädettävät tukivarret

Koiranluut
Valikoima kattaa niin säädettävät D2 luut, vahvistetut Whiteline setit kuin laadukkaat esim. Lemförder koiranluutkin. Täsmätuotteina löytyy muutama mainitaksemme esmes 200sx S13 lyhempiä etuluita, ja OE valmistajan BMW koiranluita.
»» Kaikki koiranluut
»» D2 koiranluut
»» Whiteline koiranluut

Yläpäät
»» BMW OE yläpäät
»» D2 camber yläpäät

Nopeat ohjaukset
»» Quaife nopeat ohjaukset

Ellei listalta vielä löydy, niin kysy ja pistetään löytymään ;)

-Riku