BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Viikkotarjous: STRI lisämittarit -15%

2018-06-29 11:09:13 by
Laitetaan luotettavat ja tarkat Stri lisämittarit mittarit -15% alennukseen viikkotarjouksen merkeissä. Kaikista yleisimmät ja suosituimmat mittarit löydät aina suoraan meidän varastosta.



STRI valmistaa varmasti yksiä maailman parhaita lisämittareita joita markkinoilla on! Stri DSD sarja on varustettu pitkään kehitetyllä tarkalla ja nopealla askelmoottorilla joka takaa varmasti oikean arvon kovissakin olosuhteissa. DSD mallisarjaa käytetään paljon kisapuolella jossa mittareilta vaaditaan paljon eikä virhelukemat ole vaihtoehto.

Lisämittarit ovat toimiessaan hyvinkin hiljaisia, ellei äänettömiä - täysin automaattinen kalibrointi aina virtojen uudelleenkytkettäessä takaa aina mahdollisimman virheettömät tulokset. Stri mittareita on saatavilla eri pohja että lediväreissä tummennetulla tai kirkkaalla linsillä. Keskitimme noin kuukausi sitten STRI mittareiden varastoinnin 52mm mustataustaiseen kirkaslasiseen sarjaan joka on ylivoimaisesti suosituin. Toki muitakin STRI lisämittareita saadaan tarpeen mukaan ihan muutamassa päivässä euroopan varastolta.

STRI lisämittarit verkkokaupassa:
»» Race: Stri lisämittarit

Harrasteautomiitti TO 19.7.2018
Aika: 19.7.2018 klo 18.30
Paikka: Race.fi
Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 19.7.2018

Mukavaa viikonloppua!
-Riku