BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Viikonlopun tarjous: Mishimoto jäähdyttimet -15%

2018-06-01 12:10:41 by
Jäähdytys kuntoon! Laitetaan Mishimoton tehokkaat jäähdyttimet -15% alennukseen viikonlopun tarjouksen muodossa.



Mishimoton moottorinjäähdyttimet ovat pääosin automallikohtaisia ja laadukkaasti valmistettuja sekä viimeisteltyjä. Mishimoton jäähdytysteho on alkuperäistä jäähdytintä rutkasi parempi sekä erittäin hyvä valinta kun jäähdytystä tarvitaan enemmän. Mishimotossa on suurempi vesitilavuus jolloin jäähdytysteho on erinomainen myös esimerkiksi liikennevaloissa seistessä. Yleismallisempaan käyttötarkoitukseen Mishimoto on listannut myös muutaman universaalin jäähdyttimen ja meiltä löytyvän mitta pdf takia mallikohtaisetkin jäähdyttimet saa sopimaan melkein mihin tahansa.

Välijäähdyttimiä löytyy myös rutkasti erilaisia, on eri mittaista ja eri väriä - eli lähes kaikkiin käyttötarkoituksiin löytyy sopivaa Mishimoton cooleria. Coolereista kuten moottorinjäähdyttimistä varastoimme kaikista suosituimmat mallit ja lisää tilataan säännöllisesti vähintään kahdesti viikossa sekä tarpeiden mukaan.

Mishimoton jäähdyttimet verkkokaupassa alennettuun hintaan:
»» Mishimoto jäähdyttimet
»» Mishimoto välijäähdytin

Harrasteautomiitti 21.6.2018
Seuraava harrasteautomiitti on muutaman viikon kuluttua täällä racella 21.6 klo. 18.00 eteenpäin. Paikalle on tervetulleita kaikki, harrasteautolla tai ilman ;)

Facetapahtuma ja specsit yhteenvetona:
Aika: 21.6.2018 klo 18.00
Paikka: Race.fi, Välitie 6, 07170 Pornainen
Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 21.6.2018

-Riku