BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Sytytys kondikseen

2018-05-15 10:15:02 by
Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia kynttilöitä melkeimpä mihin tahansa käyttöön, esimerkiksi Briskiltä löytyy DS mallisarja eritoten turboahdettuille moottoreille.



Tulpan valintaan vaikuttaa moottorin vakio-ominaisuuksien lisäksi myös viritysaste. Isommat ja pienemmätkin käyntihäiriöt ovat usein ratkaistavissa paremmilla sytytystulpilla, etenkin pienet pätkimiset virityksen seurauksena korjautuvat usein vaihtamalla vain laadukkaammat ja sopivalla lämpöarvolla olevat tulpat vakioiden tilalle. Valikomista löytyy Briskin ja NGK tulppia, joilta sopivaa tulppaa löytyy niin turbotettuun, vapaastihengittävään kuin kaasuautoonkin.

Nyrkkisääntönä voidaan pitää että virimoottoriin valitaan aina pykälää paria kylmempi tulppa kuin vakiolle, tietenkin riippuen kuinka paljon tehoa on suhteessa vakiomoottoriin. Molemmat merkit valmistavat tulppia sekä viri- että vakiokäyttöön.

Sytytystulpat verkkokaupassa:
»» Race: Brisk LGS Sytytystulpat
»» Race: Brisk Silver (S) Sytytystulpat
»» Race: Brisk Iridium Sytytystulpat
»» Race: Brisk Turbo DS Sytytystulpat
»» Race: NGK Iridium Sytytystulpat

Ensimmäinen harrasteautomiitti 2018
17.5.2018 järjestetään tämän vuoden ensimmäinen harrasteautomiitti ja se starttaa kello 18.00. Kuvio on tuttu - Race tarjoo kahvit, makkarat, grillin ja paikan :) Tapahtuma ei maksa yhtikäs mitään ja sinne on tervetulleita kaikki.
Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 17.5.2018

-Riku