BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

D2 ilmajousisarjalla auto tonttiin

2018-01-22 16:13:00 by
D2 ilmajousilla auto tonttiin mukavuudesta tinkimättä - ilmajousissa yhdistyy herrasmiesmäinen ajokäytös ja äärimmäinen mukavuus.



Ilmajousisarjahan on käytännössä coiloverit ilmapusseilla, korkeutta säädetään ylös/alas ja alimmassakin asennossa tontitettuna meno on varsin mukavaa, eli alusta ei pohjaa laisinkaan. D2 ilmat ovat mallikohtaisia ja niitä löytyykin useisiin automalleihin täysin bolt-on mallisena, eli paketista pois ja alle. D2 on myös täysin tieliikennekelpoinen ja katsastettavissa coiloverien tapaan maahantuojanhyväksynnällä.

D2 ilmasarjoja on neljää eri versiota - Basic, Deluxe, Gold ja Super Professional. Näistä Basic tyydyttää useimpien tarpeet yksinkertaisuudensa vuoksi, eli paketissa tulee pussit, tolpat, kompura ja säätö tapahtuu manuaalisesta paneelista ylös/alas. Hifistelympään tarkoitukseen löytyy Goldia ja Super Professionalia, joista löytyy esimerkiksi 4-piirinen säätöjärjestelmä, eli jokaisella vaimentimella on oma säätö joita ohjaillaan näppärällä kaukosäätimellä. Sarjoista saa reilusti lisätietoa verkkosivuiltamme ja mikäli jostain syystä sieltä ei löydy vastauksia kysymyksiin, kannattaa meille kilauttaa tai nakata vaikkapa s-postia.

D2 ilmajousisarjat verkosta:
»» D2 ilmajouset

-Riku