BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Tukivarsia autoon kuin autoon

2018-01-11 16:14:13 by
Tukivarsia ja varsinkin säädettäviä semmoisia löytyy moneen lähtöön laatumerkeiltä kuten Eibach, D2 ja meidän omat Race.fi säädettävät tukivarret.



Varsi valikoima kattaa useimmat autot ja ollaan toki listattu myös semmoisia jotka sopivat, mutta kuitenkaan listoilla sopivuutta ei ole - tämmöisiä löytyy muun muassa VAG konsernin autoissa kun varsinkin alustojen osia käytellään paljon ristiin. Säädettävillä tukivarsilla saadaan isommissakin madalluksissa pyöränkulmat pysymään kohdillaan ja leimallakin nämä varret ovat täysin pätevät hyväksyntälappua vastaan. Yleisimmät tukivarret pidetään aina omassa varstossa ja mikäli ei suoraan löydy hyllystä, tilailaan esimerkiksi Eibachia ja D2 joka viikko parisenkin kertaa. Isompaan tukivarsinälkään kisapuolelle meiltä löytyy Wisefabin kokonaisia tukivarsisarjoja etu/takapäähän, jolla on helppo päivitellä kaikki kerralla ja vieläpä sopuhintaan.

Katukäyttöön soveltuvat tukivarret kuten Eibach, D2 sekä Race.fi ovat varustettu pölysuojatuilla uniball nivelillä, joten kestävyyttäkin löytyy - esimerkiksi firman ajokeissa D2 varret ovat kestäneet jo yli 11 vuotta katu ja satunnaisessa ratakäytössä, eli voidaan oikeasti puhua jo laadukkaista alustan osista.

Säädettävät tukivarret yms verkkokaupassa:
»» Race.fi säädettävät tukivarret
»» Eibach säädettävät tukivarret
»» D2 säädettävät tukivarret
»» Wisefab tukivarsisarjat

-Riku