BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Hyvää joulua!

2017-12-21 17:23:27 by
Hyvää joulua 2017! Kohta pakataan kimpsut ja kampsut tältä viikolta ja siirrytään pitkälle viikonlopulle. Sitä ennen kuitenkin myös viikkotarjous, eli Powerflex puslat -10 %



Powerflex puslista saa, paitsi hienoja kirkkaan värisiä joulukuusen koristeita, myös ihan törkeen hyvän ajotuntuman kun alustaa haluaa päivittää joko sieltä täältä tai vaikka kokonaisuudessaan. Siinäpä siis seuraavan viikon tarjouksemme, 29.12.2017 saakka.

Puslat saa kaupassa valittua myös auton merkin, mallin, ja puslan kovuuden mukaan. Powerflex puslat -10 %
»» Powerflex puslat


Muuta tämän viikon asiaa



Magnaflow katalysaattorit ovat pienestä koostaan huolimatta myös huipputehokkaita puhdistajia. Päästötestit nämä läpäisevät kirkkaasti turhaan kuitenkaan ahdistamatta. Mittoja on kyselty kateista aina välillä, ja nyt ne lisättiin myös tuoteselosteeseen. Metallikatit ovat 203mm pitkiä, eli lyhempiä kuin Novelle Plus 0.5 litran pullo!

»» Race.Fi: Magnaflow katalysaattorit




Koko Amsoil öljyjen ja lisäaineiden repertuaari käytiin tänään läpi isolla kädellä. Tuloksena tarkemmat tuotetiedot ja yli 140 high-res kuvaa itse tuotteista.

»» Race.Fi: Amsoil tuottet




Holsetteja ja turbotarvikkeita saapui taas tuvan täydeltä. Kaikki kamppeet saatavilla joko omasta hyllystä tai parin päivän viiveellä, eli vielä vaikka kuusen alle.

»» Race.Fi: Amsoil tuottet


Rauhallista joulua



Rikun palattua inttireissusta, olemme täysmiehityksellä remmissä. Ylläoleva porukka, Riku, Jaana, Willem ja Ari, toivottaa rauhallista joulua!

Emme lähettäneet tänä vuonna joulukortteja, vaan tuemme sen sijaan prosentilla koko joulukuun myynnistä veteraanityötä.


Mukavaa pitkää viikonloppua! Race.Fi / Ari, Willem, Jaana ja Riku