BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Uutta laajakaistakuormaa saapui

2017-12-11 13:51:16 by
Melkoisen reilusti näyttäisi autoharrastajien joulukuusen alla olevan koviakin paketteja jos laajakaistojen menekkiä katsoo. Uutta settiä saapui taas varastoon.

Joulusesongin laajakaistakauppaan on varauduttu tällä kertaa varsin tuhdein eväin. Mittareita nimittäin saapui varastoon melkoinen satsi.

PLX laajakaista vetää tietenkin myyntikärkeä, mutta valikoimassa on myös muutamia muita laajakaistoja joista jokaisella on omat etunsa. Myös PLX lisäbokseja mm. nesteen lämpötilan, paineen tai pakokaasun lämmön mittaamiseen löytyy mukavasti.



Innovate laajakaistat
Tätä merkkiä löytyy kahta eri mallia, joista DLG-1 on versio joka sopeutuu hyvin V-koneille kahden lambda-anturin takia. MTX-L sekä DLG-1 mittarit ovat 4.9 anturilla ja halkaisijan ollessa 52mm.
Yksikkö on suoraan mittarissa, joten tästäkään ei tule lisäboksia tilaa viemään.



Vems laajakaista
Laajakaistaa on saatavilla pakolämpöanturin kanssa taikka ilman. Huomattavasti pisimpään valikoimassamme olleet VEMS laajakaistat on varustettu 4.9 anturilla.
Sisältää 52mm mittarin johon saat pakolämmöt näkyviin celsius tai farenheit asteina. Seossuhteen suhdelukuna tai lambda-arvona.
Mittarilla saa myös kapeakaistasignaalia ulos, jolloin se voi korvata auton oman lambdan. Yksikkö on suoraan mittarissa, joten tästä ei tule lisäboksia tilaa viemään.



PLX laajakaista
Myyntisuosikki, ja yleisesti suosituin laajakaista-lambda. Monet mahdollisuudet ketjuttaa lisätietoja kuten ahtopaineet ym. (myydään erikseen). Sisältää 52mm mittarin kosketusnäytöllä.
Tässä mallissa laajakaistaohjain on erillisessä boxissa johon ketjutetaan tarpeen mukaan esim. EGT (pakolämmöt) tai ahtopaineet kätevästi.


Tästä sitten eteenpäin. Kaikki yli 200 € tilaukset toki toimitetaan free of charge, ja joulukuun ajan pienemmät alta 200 jäävät alkaen 3.90 € toimareilla ;)
»» Race: Vems laajakaistat
»» Race: PLX laajakaistat
»» Race: Innovate MTX-L laajakaista
»» Race: Innovate DLG-1 laajakaista
»» Race: PLX lisämoduulit
»» Race: Bosch laajakaista anturit