BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Kuukausitarjous: Amsoil -10 - -40 %

2017-12-01 12:43:30 by
Joulukuun alkajaisiksi nakataan Amsoil öljyt reiluun tarjoukseen! Näitä on noin vuoden päivät myyty, ja palaute kentältä on aivan törkeen hyvää! Nyt tehdään tarjouksella tietä uudelle varastolle!



Pieni tarina alkuun: Vierailin tovi sitten Professional Motorsportissa. Reissussakin tulee tietty firman facet ja mailit vaklattua vaikka täällä myymälässäkin miehitys on. Olin syömässä aamupalaa (=juon kahvia), kun puhelin ilmoitti uudesta viestistä joka alkoi sanoin "Jumalauta jätkät!". Puhelinhan ei koko viestiä näytä... Ajattelin että mitähän nyt samalla kun vedin kahvit väärään kurkkuun...

Viestin loppuosa nosti roimasti fiilistä koko päiväksi: "Nyt on kuule *** romuöljyt valutettu askista (merkkiliikkeen valinta, huoh) ja laitettu amsoilit tilalle, oon joskus *** käyttänyt, mutta se ei toimi oikeen pakkasessa. Toivon että amsoil toimii vähän paremmin kun *** aamusin niin olen super tyytyväinen. Mutta en olis ikinä uskonut että vaihdelaatikko voi muuttua "nää on tälläsiä tahmasia" tyylisestä askista ihan eri askiksi, vaihteet suorastaan menee pikkurillillä sisään nyt!

Enivei, harvemmin jaksan hehkuttaa mitään mutta nyt tuntuu hyvältä. Varsinkin jos aamulla on yhtään notkeampi kun *** kurat!
". Ja todettakoon jatkosta: Oli notkeempi.
-Willem


Tarinaan kysyttiin tietenkin palautteen antajalta suostumus, ja siitä on nämä heikommin futaavat merkit poistettu ihan kohteliaisuussyistä.


Lienee sanomattakin selvää että tälläinen palaute on se mikä tekee tuotteen. Mittaustulokeset, testit tai muut ei sitä tee. Käyttäjäpalaute tekee. Tälläiset palautteet tekee tuotteen jota tahtoo ja kehtaa oikeasti myydä ja suositella liki varauksetta.

Amsoil on tuore merkki täällä peräpohjolassa. Se on Road Machinen uusi maahantuonti, ja me seistään tämän takana täysillä, koska uuden merkin tuominen markkinoille ei todellakaan ole helppoa vaikka taustalla onkin öljyalan ammattilainen. Me ollaan Jyrkin kanssa tehty kauppaa 11 vuotta, eli saman verran kun ollaan ylipäänsä toimittu, ja voi vain todeta että hyvien öljyjen lisäksi jamppa on törkeen hyvä toimittajakin. Tästä syystä me koitetaan myydä tätä Joulukuussa sen verran että ellei nyt ihan postin logistiikkakeskusta saada tukkoon, niin ainakin paikallinen matkis ja posti laitetaan tukkoon!

Amsoilin tuotteethan löytyvät tuosta. Jos valinta on vaikea, niin myynnistä saa tietenkin apuja vaan öljyvalintaan:
»» Amsoil öljyt



Muuta tämän viikon asiaa



Senhän tietää kaikki että Quaife on parasta lukkoaatelia mitä katuautoon voi pistää, mutta vaikka aatelisten veri siniseksi huhuttua onkin, ei se tarkoita että öljyjen pitäisi olla siniset. Tässä muutamat yleisimmät kyssärit Quaife lukkoperistä.

»» Muutama yleinen kyssäri Quaifen lukoista




D2 sarjojen suosio on uuden katsastusohjeen myötä räjähtänyt, sillä näitä on tänäkin vuonna asennettu ennätysmäärä etenkin uusiin autoihin. Kaikissa D2 sarjoissa toimitetaan tätä nykyä hyväksyntä paketin mukana, eli sitä ei enää erikseen tarvitse myynnistämme pyytää.

»» D2 alustojen katsastustodistukset mukana jo toimituksessa




Turbosmart hukkisten ja manuaalisten ahtopaineen säädinten hintoja tarkastettiin roimalla kädellä. Nämä kannattaa tsekata!

»» Turbosmart hintapäivitykset




Varastoon saapui juuri tuhti täydennys Race.Fi tuotteita, eli dumppeja, bensanpaineen säätimiä, öljynjäähdyttimiä & asennussarjoja, moottorin kumeja - vaikka mitä.

»» Tuhti täydennys Race.Fi -tuotteita



Mukavaa viikonloppua! Race.Fi / Ari