BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

D2 alustojen katsastustodistukset mukana jo toimituksessa

2017-11-29 16:22:31 by
D2 sarjojen suosio on uuden katsastusohjeen myötä räjähtänyt, sillä näitä on tänäkin vuonna asennettu ennätysmäärä etenkin uusiin autoihin. Kaikissa D2 sarjoissa toimitetaan tätä nykyä hyväksyntä paketin mukana, eli sitä ei enää erikseen tarvitse myynnistämme pyytää.



Suosiotaan jatkuvasti kasvattavien D2 alustasarjojen mukana toimitetaan tästä lähin katsastuspaperit paketin mukana. Tämä helpottaa Sinun hommaasi kun paperia ei tarvitse erikseen meiltä pyytää vaan se on valmiiksi mukaan tulostettu. Ilmainenhan lappu on ollut, ja on jatkossakin. Lapun hävitessä sen saa sähköpostiin myynnistämme.

Alkaen 849€ kustantavat sarjat ovat täysin leimakelpoisia myös uusissa autoissa ja tarjoavat tavanomaisiin jousella madallettaviin sarjoihin nähden ylivertaista säädettävyyttä, ja mm. useissa malleissa myös cambersäädettävät yläpäät. Myös monet kilpakuskit kotimaassa ja isossa maailmassa luottavat D2 coilareihin.

Konttorilla asioidessa kannattaa muistaa se, että nykykäytännön mukaan tarvitaan aina myös pyöränsuuntaustodistus jossa on mainittu alustasarja jolla suuntaus on toteutettu. Toki suuntaus kannattaa tehdä jo muutenkin, sillä se takaa junatyyppisen menon ja parhaan ajettavuuden kun kulmat ovat varmasti kondiksessa.

Coilarit saat meiltä myös osamaksulla tai laskulla. Valikoima löytyy tuosta:
»» D2 säädettävät alustasarjat

Jos talvikäyttö mietityttää, kannattaa lukea alustasarjan kahdeksan vuoden kestotesti tuosta:
»» Alustasarjan kestotesti