BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Viikkotarjous: Snow Performance vesiruiskujärjestelmät -10%

2017-10-13 11:27:00 by
Uutuutena verkkokaupassa ovat nyt Snow Performance vesiruiskujärjestelmät, ja ne päätyivät samantien myös -10% viikkotarjoukseen!



Mikä on Snow Performance vesiruiskujärjestelmä ja mihin sitä käytetään? Vesiruiskujärjestelmällä ruiskutetaan vesimetanoli seosta diesel tai bensiinimoottorin ilmanottoon kun ahdot ovat tietyssä pisteessä, eli se yksinkertaisesti jähdyttää ahtoja - kun vesiseos hörystyy, poistaa se mukanaan massiivisen määrän lämpöä (jopa 100 astetta) antaen viileämpää ilmaa - tämä taas johtaa siihen että tehot ja hyötysuhde nousee isolla kädellä. Alla oleva kuva antaa myös erittäin hyvää käsitystä järjestelmän toiminnasta.



Metanoli on hitaasti palava korkea oktaaninen polttoaine ja kun sitä sekoitetaan veteen 50/50 suhteessa sekä ruiskutetaan palotilaan, nostaa se oktaanilukua jopa 25 yksikköä ylös päin - eli esimerkiksi normaali 98 bensiini nousee jopa 123 oktaaniseksi kisabensaksi. Vesiruiskujärjestelmä pitää palotilan myös puhtaana, eikä sinne kerry järjestelmän ansiosta karstaa tai muita haittoja joita normaalisti palotilaan helposti tulisi. Nyt kun ahdettava ilma on viileämpää ja polttoaine korkeaoktaanisempaa, voidaan ahtoja nostaa turvallisesti ja saavuttaa jopa 20 % enemmän hevosvoimia.

Snow Performance vesiruiskujärjestelmät:
»» Snow Performance vesiruiskujärjestelmät

-Riku