BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

D2 alustasarjoilla lisää mallikohtaisia kuvia

2017-10-11 16:21:43 by
Jos ja kun kauttamme kulkee alustasarja jota ei ole vielä kuvattu, se kuvataan. D2 sarjoille tuli jälleen roppakaupalla mallikohtaisia kuvia jotka kertovat coiloversarjasta tietenkin enemmän kuin tuhat sanaa.



D2 alustasarjojen tuotekuvia ollaan vaihdettu mallikohtaiseksi jo aikaisemminkin, mutta nyt niitä on taas reilusti lisää joten yhä useammasta varsinkin suosituimmista malleista löydät mallikohtaisen kuvan verkkokaupasta tuotteen kohdalta. Mallikohtaiset kuvat antavat paremman käsityksen paketin sisällöstä ja sopivuudesta, kun kuvaa katsomalla sitä voi verrata vaikkapa kädessä olevaan vakioiskariin.

D2 myynti on muutenkin käynyt kuumana ja miksipä ei - kyseessä on hinta/laatusuhteelta älyttömän hyvä iskarijousicombo eli alustasarja, joka on täysin korkeus ja jäykkyyssäädettävissä Suomen erilaisiin tienpintoihin mökkitieltä mukulakiville. Varaosiakin löytyy pulteista yläpäihin ja iso osa jopa suoraan varastosta, eli D2 ei tosiaan ole kertakäyttöinen vaan palvelee hyvin huollettuna "isältä pojalle" meiningillä.

D2 alustasarjat verkossa:
»» D2 säädettävät alustasarjat