BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Vara- ja tarvikeosia myyty ennätysmäärä!

2017-10-05 16:40:16 by
Vara- ja tarvikeosapuoli on kasvanut vuosi vuodelta. Tänä vuonna olemmekin myyneet ennätysmäärän tarvikeosia asiakkaillemme!



Varaosavalikoimamme kattaa muun muassa Bilstein, Sachs, NGK, Lemföder, Reinz, Elring varaosamerkit ja sitten tietenkin rutkasti muitakin laadukkaita, mutta hieman vähemmän nimekkäitä merkkejä.

Tilaamme osia varastollemme useita kertoja viikossa ja toimitusaika on aina varsin nopea, osat saapuvat meille lähes poikkeuksetta aina seuraavalle aamulle - jolloin toimitusaika on parhaimmillaan alle 24 tuntia tilauksesta. Laadullisesti tarjoamamme osat ovat OEM-laatua jolloin niitä voi asentaa autoon turvallisin mielin, hyvä ja laadukas varaosa kuitenkin palvelee autossa pitkään ja turvallisesti. Toimitamme osia kolmen kuriirifirman välityksellä Suomessa ja toki noutokin myymälästämme onnistuu arkisin. Olemme myös listanneet osia jotka eivät suoraan ole olleet mallikohtaisia listoilla - mutta sopivat silti täydellisesti kyseiseen autoon, esimerkiksi apulaitehihnat Gatesiltä menevät lähes jokaiseen autoon mitoilla ja leveydellä katsottuna.

Jo kohtuullisen iso määrä varaosista löytyy suoraan verkkokaupastamme:
»» Race: OEM Apulaitehihnat
»» Race: OEM Öljysuodattimet
»» Race: OEM Jakohihnasarjat
»» Race: OEM Moottorin tiivisteet
»» Race: OEM Painelaakerit
»» Race: OEM Vesipumput

Varaosia voit tilata myynnistämme myös puhelimitse, meilillä tai suoraan kyselylomakkeella verkkokaupan kautta.

MBspecialist Suomi - mersunosien karkkikauppa
Mersuille ja niiden osille meiltä löytyy kokonaan oma varaosakauppa MBSpecialist Suomi - MBSpecialistilta löydät käytännössä minkä tahansa osan mersuusi nopeasti ja varmasti hyvään hintaan. Osia pääsee selailemaan näppärästi verkkosivulta automallilla ja/tai osanumerollä, mikäli kuitenkaan etsimääsi osaa ei löydy verkkokaupasta, kannattaa sitä tiedustella myynnistämme sillä verkkokauppamme kattaa vasta jäävuorenhuipun kaikista osista - lisää tuotteita tulee toki verkkokaupan puolelle joka päivä.
»» MBspecialist Suomi - Verkkokauppa

-Race.fi / Riku