BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Viikkotarjouksessa: Lisävalot -10%

2017-09-01 12:00:00 by
Lisäpitkillä lisää valotehoa pimenevään syksyyn - sen kunniaksi laitetaan lisävalot myös viikkotarjouksen merkeissä -10% alennukseen!



Nyt on tilaisuus haalia itselleen pimeitä syys ja talvikelejä varten lisävalot normaalia edukkaammin, valikoimaan kuuluu ihan perus halogeenivaloja Boschilta ja sitten isompaan valaistuksen tarpeeseen supertehokkaita Cibie LED-lisävaloja, jolla tarpeen mukaan valaisee vaikka puoli kylää pimeällä. LED-valot vievät myös huomattavasti vähemmän virtaa kuin halogeeniset, mutta ovat toki myös lähtökohtaisesti aina tyyriimpiä, molempia puoltavia lausuntoja on paljon. Lisävalojen valinta täytyy aina perustaa siihen millainen valon tarve ja budjetti on, onneksi jokaiseen tarpeeseen löytyy sopiva lisävalo.

Pitkään odotettu muutos Trafilta!
Lakimuutoksen myötä tämä viikon Maanantaina 28.8.2017 Trafi muutti määräyksiä lisävaloja koskien - nyt keulille saa heittää myös parittoman määrän lamppuja, eli ns. "Ruotsin tyylin" asentaminen on sallittua. Eli asennuscombona auton omat valot + 3 lisälyhtyä on laillista, mutta täytyy kuitenkin muistaa ennallaan pysyvät referenssilukusäädökset, eli yhtäaikaa palavien valojen referenssiluku saa olla enintään 100.

Boschin ja Cibien lisävalot meidän verkkokaupassa:
»» Cibie LED-lisävalot
»» Bosch halogeeni lisävalot


Muuta tällä viikolla




RVS käsittely parantaa polttoainetaloutta, päästöjä ja säästää korjauskuluissa rahaa!

»» RVS palauttaa moottorin ja vaihteiston suorituskyvyn!





Black Diamondin levyt ja palat pitävät huolen riittävästä jarrutehosta kovimmissakin olosuhteissa!

»» Black Diamond jarruilla pysähtyy varmasti





Vaihdevälinlyhennin on käytännössä yksi fiksuimmista päivityksitä mihin tahansa autoon - helppo asennus ja edullinen hinta

»» Vaihdevälit lyhentimellä lyhyeksi





Polyuretaanpuslilla ajo-ominaisuudet ja hallittavuus paranee huomattavasti!

»» Powerflex polyuretaanipuslilla alusta kuntoon!

Mukavaa viikonloppua!
-Riku