BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

K&N ilmasuodattimella pienempi kulutus ja parempi hyötysuhde!

2017-09-06 12:00:00 by
K&N filttereillä moottori saa edemmän ilmaa ja vastus pienenee suodattimen huokoisemman, mutta suodattavamman rakenteen ansiosta.



Miksi K&N ilmansuodatin? K&N suodattimet ovat elinikäisiä ja varustettu miljoonan mailin takuulla, eli käytännössä kestävän auton eliniän. K&N suodattimen hankkiminen voidaan myös ajatella eräänlaisena ekotekona, sillä suodatinhan on ikuinen ja putsattava joten sitä ei tarvitse koskaan vaihtaa - verrattuna siihen että paperisuodatin vaihdetaan yleensä noin kerran vuodessa tai kun kilometrejä on ajettu x määrä. Vapaammin virtaava suodatin säästää myös polttoainekuluissa, sillä moottori käyttää paljon vähemmän voimaa ilman imemiseen kuin normaalilla paperisuodattimella.

Vapaavirtaussuodatin on myös yksi helpoimmista ellei jopa lähtökohta kun autoa aletaan virittelemään - ilmansaanti on kuitenkin virityksen a ja o. Tiukempaan virityskäyttöön ja silloin kuin alkuperäistä koteloa ei ole enään mahdollista käyttää, löytyy valikoimista ja varastosta myös 3 ja 4 tuuman kartiosuodattmia, jotka päästävät ilmaa tarpeeksi läpi vielä 1000hv tehoissa. Yhteenvetona K&N on erittäin monikäyttöinen suodatin, haluttiin sitten huolettomuutta ilmansuodattimen kanssa vaikka ammattiliikenteessä tai tarpeeksi virtausta tarjoavaa kartiosuodatinta kilpuriin.

K&N suotimet verkkokaupassa:
»» Race.fi: K&N paneelisuodattimet
»» Race.fi: K&N ilmanottosarjat
»» Race.fi: K&N kartiosuodattimet
»» Race.fi: K&N huohotinsuodattimet
»» Race.fi: K&N huoltosarja

-Riku