BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Turbosmartin laadukkaat hukkaportit!

2017-08-15 15:45:33 by
Turbosmart hukkaportti takaa varmasti luotettavan toimivuuden!



Yksinkertaisuudessaan hukkaportti päästää liikapaineet pois, mutta kuitenkaan päästämättä niitä karkailemaan - hukkaportin tehtävä on siis rajoittaa ahtopaine haluttuun arvoon. Eli hukkaportti on eräänlainen venttiili jota ohjataan ahtopaineen ja jousivoiman avulla. Jousivoima pitää hukkaportin venttiiliä kiinni, kunnes ahtopaine voittaa jousivoiman ja hukkaportin venttiili avautuu.

Kiinahukkaportin käyttäminen on ainakin ilman perusteellista tarkastusta riskaabelia, sillä mitä-sattuu -laatuinen hukkis jumittaa hyvässä lykyssä auki, ja huonossa kiinni jolloin ahdot "vähän pompsahtavat". Jokainen tietää mitä siitä voi seurata.

Jotta kaikki toimisi hyvin on erittäin tärkeää että käytössä on varmasti hyvin tehty ja oikeasti toimiva hukkaportti, kuten Turbosmart - eli laadukas hukkaportti on edullinen henkivakuutus koneelle ja ylipäätään moottorin komponenteista semmoinen missä ei kannata yrittää säästellä rahaa. Turbosmartin valikoimasta löydät hukkaportit kaikissa yleisimmissä kokoluokissa, kuten 38mm, 45mm ja 50mm.

Turbosmart hukkaportit meidän verkosta:
»» Race.fi: Turbosmart hukkaportit

-Riku