BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Hyvää juhannusta!

2017-06-22 16:51:01 by
Juhannuksen juhlafiilistä ei kannata jarruttaa, vaan sen sijaan auton jarruttelu kannattaa varmistaa D2 isojarrusarjoilla.

Hyvää juhannusta!

Juhannuksen juhlafiilistä ei kannata jarruttaa, vaan sen sijaan auton jarruttelu kannattaa varmistaa D2 isojarrusarjoilla.



D2 jarrusarjoja on meillä Racella testattu omissa ajokeissa jo varsin pitkään. Liki 10 vuotta autossa olleet jarrut kulkevat edelleen orggis paloilla ja -levyillä kun autoa on käytetty lähinnä katuajossa ja ratapäivillä. Ahkerampi radan kierto toki hyötyisi kovemmista paloista.
Herkistelyä ei ole tarvinnut tehdä, mutta sen tarve toki riippuu myös paljon olosuhteista jossa autolla ajetaan, eikä siitä ikinä haittaa ole.



Käsijarru toimii useimmissa malleissa suoraan, ja se toki mainitaan tuoteselosteessa. Autot joissa alkuperäinen käsijarru on toteutettu rummulla, on D2 alumiinikeskiössä vastaava rumpu. Alumiinirummulla jarrua tosin ei kannata kauheista vauhdeista repiä, vaan kisakäyttöön on sitten asennettava hydraulinen käsijarru.
Myös satulamallin käsijarruja löytyy, kuten elektronistakin seisontajarrua (koittakaapa sellasella nykiä parkkiksella! :D)



Fiksuin valinta useimpiin autoihin on joko 330 tai 356mm sarja. Kokemukseen perustuva suosituksemme on 330 mm sarja, koska se mahtuu vielä 17" vanteiden kanssa joka tarkoittaa mm. ratarenkaiden skaalan laajenemista, ja vaikka auto olisi vain kesäajossa sitä että siirtoonkin sopivia vanteita löytyy vähän joka nurkalta. Puristimena 330 ja 356 mm sport sarjoissa toimii edessä 8-mäntäinen satula jolla pysähtyvyyttä riittää ja jarruteho on helposti annosteltavissa.

Sarjat ovat sadan euron alennuksessa seuraavan viikon perjantaihin saakka. Lisätietoja ja valinta-apua kannattaa kysellä myynnistä jos jokin sarjan valinnassa askarruttaa tai valinta ei syystä tai toisesta ole vielä päivän selvä.

»» Race: D2 etujarrusarjat
»» Race: D2 takajarrusarjat

Juhannusaattona olemme kiinni

Joo, mekin ollaan ihan rehellisiä Suomalaisia miehiä, eli lähdetään juhannusaaton viettoon perjantaina. Palaamme sorvin ääreen hyvin levänneinä maanantaina ;)


Erinomaista viikonloppua! Race.Fi / Wille

Kirjoitus sivuillamme