BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Black Diamond jarruosat

2017-06-15 15:54:30 by
Jarrulevyt, -letkut sekä -palat on nyt päivitetty viimeisimpien hinnastojen mukaiseksi, jossa jarruletkut saivat myös uuden päivityksen sopivuuslistauksesta.



Black Diamond jarruletkut on ajettu tuoreimman listauksen kanssa verkkokauppaan, jossa on nyt reilusti myös uudemman pään kaluston letkuja. Jarrupalojen mittakuvia päivitettiin myös urakalla, ja suurimmalla osalla (=yli tuhannella) paloista onkin nyt kuva josta selviävät sen tarkat mitat. Tämä helpottaa hommaa, ja on liki pakollinen tieto sellaisissa autoissa jota on tehty useammilla eri jarruilla tai johon ei löydy suoraan paloja ja arvellaan sopivan jonkun toisen auton palan.

Levyjä on useamman asiakkaan toimesta rääkätty punahehkuun niin radalla kuin muutoin (suljetulla alueella tietty) jarrutellen. Lopputulemana voidaan levyjen todeta kestävän erinomaisesti myös kovempaa röykytystä turhaan kieroilematta.

Yli 10 vuotta levyjä myyneenä suosittelemme että asennettaessa tsekataan että navan pinta on oikeasti puhdas eli suora, laakeri välyksetön ja satula liikkuu kuten kuuluu. Noilla eväillä levy pysyy suorana, palat kuluvat tasaisesti ja jarrut toimivat kuten kuuluu ;)

Tehdastilauksia tehdään Racella kaksin kappalein joka viikko, jolloin taataan myös tilaustuotteina toimitettavien jarrujen saatavuus ripeästi ympäri vuoden.

Tutustu Black Diamond jarruihin verkkokaupassamme:
»» Race: Black Diamond jarrulevyt
»» Race: Black Diamond jarrupalat
»» Race: Black Diamond teräspunos jarruletkut
»» Race: Black Diamond teräspunos kytkinletkut
»» Race: Black Diamond jarrunesteet

Tsekkaa myös varastossa olevat hyllykukkaset jotka lähtee roimalla alennuksella uuden varaston edestä:
»» Black Diamond jarrulevyt poistomyynti
»» Black Diamond jarrupalat poistomyynti
»» Black Diamond jarruletkut poistomyynti

Levyt myydään aina pareina, palat sarjana sekä letkut aina autokohtaisen linjamäärän mukaan