alustakausi on kovimmillaan, maustetaan soppaa pikku ilmanottotarjouksella. Keväthuollon yhteydessä kannattaa öljyjen ja tulppien lisäksi vaihtaa tietenkin myös ilmansuodatin, eikä mihin vain, vaan laatutavaraan kuten K&N!" itemprop="description"/>alustakausi on kovimmillaan, maustetaan soppaa pikku ilmanottotarjouksella. Keväthuollon yhteydessä kannattaa öljyjen ja tulppien lisäksi vaihtaa tietenkin myös ilmansuodatin, eikä mihin vain, vaan laatutavaraan kuten K&N!"/>
BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

K&N ilmansuodattimet ja ilmanottosarjat tarjouksessa -10 % 21. - 28.4.2017

2017-04-21 14:38:36 by
Kun alustakausi on kovimmillaan, maustetaan soppaa pikku ilmanottotarjouksella. Keväthuollon yhteydessä kannattaa öljyjen ja tulppien lisäksi vaihtaa tietenkin myös ilmansuodatin, eikä mihin vain, vaan laatutavaraan kuten K&N!



K&N suodatinvalikoima kattaa ilmanottotarpeet paneelisuodattimista kartiosuodattimiin ja ilmanottosarjoihin. Paneelisuodatin helppo minuutin parin operaatio ja takaa ettei moottorin teho ainankaan ilmansaannista jää kiinni. Ilmanottosarjoilla ja kartiosuodattimilla saadaan moottorille viileämpää ilmaa riittävä määrä isompaankin tehonnälkään:

»» K&N ilmansuodattimet vakiopaikalle
»» K&N kartiomalliset ilmansuodattimet
»» K&N ilmanottosarjat
»» Kaikki K&N tuotteet

Mukavaa viikonloppua! Race.Fi / Ari