BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Poistotuotteita uloskantohinnoin

2017-03-07 15:04:25 by
Poistonurkassa on nyt taas päiviteltynä autonhoitotuotteita, kytkimiä, jarruosia ja muuta kätevää. Uloskantohinnoin!



Vanhaa varastoa kertyy aina, tai muuten fiksuja tuotteita jätetään noutamatta ja ne jää hyllykukiksi välillä pidemmäksi aikaa. Poistonurkasta löytyy
aina käyttämättömiä ja uudenveroisia tuotteita uloskantohintaan.

Listauksessa on mm. poistuvat Red Line lisäaineet, öljyt, Sachs SRE kytkimiä, Black Diamond jarrupaloja ja levyjä, HKS turbotimereita, autonhoito tuotteita ja muuta roimalla alennuksella.
Tarjous voimassa vain varastossa oleville tuotteille, tarkista saatavuus mikäli tarvitset useamman kappaleen/parin tuotetta myynnistämme.



Listalta löytyy myös Red Linen lisäaineet, Si-1, Fuel biostat ja Waterremover & Antifreeze

SI-1 Bensiinin lisäaine // 12,70 €
Puhdistaa injektorit ja imuventtiilit karstasta, kertakäsittelyllä. Nykyisten bensiinien sisältämät alkoholit muodostavat 3-5 kertaa enemmän karstaa kuin vanha lyijyllinen. Oireita karstoittumisesta: nykiminen ja kilinä (nakutus) vedätyksessä, korkea/ epätasainen tyhjäkäynti, korkeat päästöt ja kulutus. SI-1:n sisältämät pesu- ja voiteluaineet puhdistavat imuventtiilit, injektorit, kaasuttimet ja palotilat, ja voitelevat injektorit. Estää myös bensiinin pihkaantumisen talviseisonnan aikana.

Diesel Fuel Biostat // 17,30 €
Pitää polttoainejärjestelmän puhtaana bakteereista ja levästä ja siten ehkäisee käyntihäiriöitä.
Dieselöljy ja polttoöljy sisältävät usein mikro-organismeja, joko vesi- tai ilmaperäisiä, jotka päätyvät polttoaineeseen jakelujärjestelmästä. Polttoainetankkiin voi kondensoitua vettä jopa 1%, erityisesti veneissä, ja suurempia vesimääriä saattaa tulla tankatessa. Veden ja dieselöljyn kontaktipinta on kukoistava kasvualusta erilaisille mikro-organismeille. Ilman vettä niistä ei ole harmia. Mikro-organismit voivat kasvaa rihmamaisiksi, mattomaisiksi tai pallomaisiksi sakkaumiksi polttoaineen sekaan tai tankin seinämiin. Nämä sakkaumat voivat tukkia polttoainesuodattimen ja huonontaa suorituskykyä ja aiheuttaa käyntihäiriöitä. Mikro-organismien aineenvaihdunta tuottaa vettä, happoja ja likaa, jotka aiheuttavat korroosiota ja kulumista pumpussa ja suuttimissa.

Water Remover & Antifreeze // 12,70 €
On vedenpoisto/jäänestoaine joka hajottaa itseään vastaavan määrän vettä, pudottaa sen jäätymispisteen -20ºC asteeseen, ja estää korroosiota. Sopii sekä bensiinille että dieselille.

Tavalliset glykolieetteri- ja alkoholipohjaiset jäänestoaineet kylläkin pudottavat veden jäätymispisteen, mutta eivät sekoitu polttoaineen, vaan lisäävät vesiseoksen määrää ja korrosoivuutta. Kun tällainen jäänesto/vesihelmi pääsee kaasuttimeen esimerkiksi moottoripyörässä, meno hyytyy niin äkillisesti että ajaja on lentää yli sarvien.

Water Remover hajottaa veden polttoaineen sekaan mikroskooppisiksi pisaroiksi, jotka läpäisevät suodattimen. Sisältää lisäksi voiteluaineita, jotka estävät kulumisvaurioita injektoreissa ja pumpussa. Voiteluaineet pienentävät dieselöljyn kitkaa, parantaen dieselmoottorin hyötysuhdetta 2-3%. 1 pullo poistaa itseään vastaavan määrän vettä tankista. Normaalin kondenssiveden poistoon riittää 1 pullo 950 litraan polttoainetta. Ei sisällä alkoholeja eikä vahingoita katalysaattoria.

Tutustu poistonurkkaan verkkokaupassamme:
»» Race: Poistonurkka
»» Race: Red Line lisäaineet